maanantai 2. maaliskuuta 2015

Nurmilintu - onnistumisen iloa!

HaHaa. Olen eilen todistanut itselleni että Nurmilinnun pystyy neulomaan tekemättä pitsiosuudella virheitä. Jokaisessa osiossa, joka rivillä - silmukat täsmäsivät rivin lopussa! Kolmas kerta toden sanoo siis. Kaksi ekaa Nurmilintua meni harjoitellessa (enimmäkseen malttia keskittyä pitsikaavioihin...)

Lanka on Lentävästä Lapasesta viime reissulla mukaan lähtenyt Araucania botany lace. Merinovillaa. Meilkein kerällinen meni, eli 86 g. Väri vaihtuu valaistuksen mukaan, tästä ei kuitenkaan saa millään opilla valko-kultaista tai sinimustaa :)

10 kommenttia:

 1. Tosi kaunis! Tuo hempeä värikin on ihana.
  Oletko muuten tulossa huhtikuussa Studio Lapasen leffa-iltaan? Minä kävin tänään liput lunastamassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjaana. Emmin vähän leffa-illan kanssa. Minusta on hitsin kiva pulista ihmisten kanssa ja se ei oikein leffassa onnistu, vaikka neulominen onnistuisikin.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitokset. Tuo lanka on tosiaan aivan ihanaa neulottavaa. Ja kun sain Lapasessa keriä sen koneella vyyhdiltä kerälle, niin sekin tylsä vaihe tuli pikapikaa valmiiksi!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kyllä. Vaikka väri vaihteleekin kuvasta toiseen kovasti. Enempi on luonnossa noiden alempien kuvien värinen. Eli jotain lilan ja vaaleanpunaisen välimaastoa.

   Poista
 4. Kääk sentään, miten hienon huivin olet saanut aikaiseksi! Peukku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin. Malli on tosi nätti ja helppo - jos malttaa pitsirivien kohdalla hidastaa vauhtia ja lukea ohjetta. Eikä kuvittele muistavansa ulkoa ja voivansa pulista samalla ja katsoa telkkua... Minun taidoilla ei tuon sorttinen multi-tasking onnistu.

   Poista