lauantai 7. maaliskuuta 2015

Multitasking, neulontaa ja kirjallisuutta tiiviissä paketissa

Kyllä mie niin mieleni pahoitin kun keksin tämän vasta nyt ;)

Että en muka ehdi lukea kun aina vaan neulon. No nythää mie latasin äänikirjan puhelimeen ja pistin luurit korville. Ja neuloin. Problem solved!


Jos vielä jotain, niin pillin punaviinilasiin...

7 kommenttia:

 1. Tuohan kuulostaa aika täydelliseltä yhdistelmältä ;)

  VastaaPoista
 2. Mielensäpahoittaja on hyvä kirja. Hyvä yhdistelmä on myös käsityö ja telkkari. Minun tapauksessani mieluiten suomenkielinen ohjelma, kun en ole kovinkaan haka vieraissa kielissä. Jotkuthan osaavat katsoa telkkaria tekstitystä lukien ja neuloa samalla. Ehkäpä vielä sujuu, jos neuloo pelkkiä oikeita tai nurjia silmukoita.

  VastaaPoista
 3. Kerrohan parhaat vinkit äänikirjojen lataamiseen puhelimeen. Puhelimen kautta ilmeisesti kuuntelet? Mistä suosittelet? Nyt innostuin nimittäin itsekin ;)....

  Podcastit ovat jotenkin kolahtaneet tämän talven aikana (on muuten rauhoittavaa istua, kuunnella kuulokkeista ja neuloa), mutta noita äänikirjoja en ole osannut jotenkin edes ajatella...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on taipumusta sellaiseen että kun jotain keksin niin sitten mennään vauhdilla. Niinpä kun googletin äänikirja-asiaa niin ensimmäisten linkkien joukosta tuli vastaan Elisan äänikirjat. Mainostivat ilmaista aplikaatiota ja runsasta kirjavalikoimaa. Saman aplikaation saa myös puhelimeen, minun tapauksessani iPhoneen. Selailu ja lataus on ehkä kivempi tehdä vaikka tabletilla, kuuntelu onnistuu millä vaan laitteella ja lapset löytävät omansa "kirjahyllystä". :)

   Poista
  2. Palveluntarjoajia on varmasti muitakin. Minä vaan nappasin kiinni ekaan kun olin niin innostunut ideasta ;)

   Poista
  3. Oi jes, kiitos vinkeistä Retu! Minäkin käyn nyt kyllä äänikirjahyllyllä :)!

   Poista
  4. Niitähän saa myös kirjastosta ja veloituksetta. Hauska juttu. Kaksi kärpästä kevään kunniaksi :)

   Poista