lauantai 14. helmikuuta 2015

Neuloottiset Lapasessa

Ihan hepreaa asiaan perehtymättömälle...?

Kokoonnuttiin neuloottisen porukkamme kanssa Lentävään Lapaseen viime keskiviikkona pitämään neulontasessiota. Siellä oli ollutkin oikein sesonkipäivä mitä tulee porukkaneulojiin. Me istuimme iltaa hyvien kahvitarjoilujen, ihanien lankavalikoimien, neuloottisten kavereiden ja neuleidemme kanssa viidestä kahdeksaan. Mukaan lähti tällä kertaa Araucania Botany Lace lankaa ja kuutiopyöröt. Pääsin testaamaan kerijälaitetta ja vyyhdistä muotoutui hetkessä kerä. Ja kerästä alkoi tulla Nurmilintuhuivi saman tien.

Kuva napsaistu Lentävän Lapasen Instagram postauksesta.


Ilta meni siivillä ja kotiinlähtö tuli ihan liian nopeasti. On se vaan mahtava paikka tuo Lapanen! Mahtava harrastus! Ja hitsin mukavaa porukkaa!

6 kommenttia:

 1. Ai se olitkin ollut sinä siellä porukkasi kanssa riehumassa. :) Menin torstaina aamukahville, tietenkin neulomuksen kanssa. Taina järjesteli paikkoja, kertoi illalla olleen ryhmiä.
  Ajattele miten tyhmä olen ollut, vasta postauksestasi tajusin että pyörötkin voisi olla kantikkaat. Taas asiaa Lapaseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli siellä muitakin, mutta me rähistiin valomerkkiin saakka :) Ja huomaatkos, meillä oli myös miesväkeä mukana. Saatiin hyvä osallistumisprosentti, Lapasessa on niin mukava kokoontua.

   Poista
 2. Hei, ihanaa kun tulitte, eikös siinä ollut muutama ensikertalainenkin. Ja vähän tsoomailin että sain kuin sainkin kuvaan miesvirkkaajan. Hänenkin pipo valmistui lähes puoleenväliin illan aikana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä joo. Jotain uutta (väkeä), jotain vanhaa (tutut neulemallit), jotain sinistä (herravirkkaajan myssylanka) ja jotain lainattua (kerijälaite) ;)

   Poista
 3. Ai säkin olit siellä. Olisin tullut moikkaamaan, jos olisin huomannut. Teidän porukassa kiinnitti huomiota herra. Kaikki meidän Piilosilmukkalaiset kääntyi katsomaan, kun kuului miehen ääni. On se sen verran harvinasta Lapasessakin, että mies tekee käsitöitä. Kyllähän miehiä käy kahvilla ja ostoksilla (naisen kanssa!), mutta että mies virkkaa. Sukkia neulovan vanhemman herrasmiehen kanssa olen ollut Lapasessa monta kertaa samaan aikaan. Törmäillään Lapasessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bongasin kyllä sinut, muistin että on joskus törmäilty Lapasessa aiemminkin. En sitten kuitenkaan tullut moikkaamaan kun häsäsin omien puikkojeni kanssa. Ja joo, miesjäsenet meillekin uusi tuttavuus :)

   Poista