lauantai 7. helmikuuta 2015

Kolmen failuren lapaset

Joo. Näitähän sattuu. Otin pöllölapaset puikoille ja valitsin väreiksi valkoisen ja turkoosin. Seiskaveikan - niin luulin. Kummallista kyllä, valkoinen lanka tuntui jotenkin "keveältä" resoria tehdessä. Olihan se keveää kun se oli Nallea... failure numero 1.

Tein resorin ja nappasin kirjoneulemallin reissuun mukaan. Reissussa vasta huomasin että malli oli lapsen eikä aikuisen. Olin kuitenkin aikuisen lapasia tekemässä... failure numero 2.

Päätin edetä prosessissa ja kilkutin ekan lapasen valmiiksi. Aloitin peukalon neulomisen jossa kohdin huomasin että olin sitten tehnyt peukaloaukon mallin väärälle puolelle.... failure numero 3.

Suunnitelmat muuttuivat siis joustavasti lennossa ja tein lopulta 150 cm pöllölapaset valmiiksi. Nämä pöllöt selkeästi liftaavat - tai ehkä ne peukuttavat sitä että en luovuttanut.


9 kommenttia:

 1. Näitähän sattuu meille kaikille mutta silti sain makoisat naurut :D

  VastaaPoista
 2. Näitähän sattuu meille kaikille mutta silti sain makoisat naurut :D

  VastaaPoista
 3. Tosi kivat lapaset. Saa hymyn huulille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan. Onneksi kelpaavat perheen ekaluokkalaiselle. Teinille eivät kelvanneet - ehkä siksi että kuuli minun sanovan että peukut on vika puolella... :)

   Poista
 4. Kyllä, ihana selvästi peukuttavat. Ihanat ovat. Nähdäänkö Lapasessa sukkakurssilla huhtikuussa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäntsälän väki kokoontuu seuraavaksi jo ensi ke Lapasessa. Ihan muuten vaan. Pitääkin katsoa tuota sukkakurssia. Josko sinne pääsisi.

   Poista
 5. Lohdullista bloggauksessasi on, että sitä huomaa - Pauli Hanhiniemen sanoin - : "muutkin mokaa" ;). Sitä paitsi eivät pienet vastoinkäymiset ole lapasiasi pilanneet, päinvastoin. Ne ovat mainiot!

  VastaaPoista
 6. Ihanat pöllöt ja paljon hauskemmat kuin ne alkuperäiset :) Hyvä ettet luovuttanut! Minun pitäisi varmasti poiketa myös Lapaseen jotta pääsisin tapaamaan sinut ihan "livenä" :)

  VastaaPoista