sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Väriä elämään - kesäkimppu sukassa

Kuten aiemmin motkotin, sain vähäksi aikaa tarpeekseni tummista langoista yhdistettynä tummiin puikkoihin. Palautuakseni traumasta otin peruspuikoille kauniinkirjavaa Nalle luontopolkua (kesäkimppu) ja kilkutin pikkuruiset ilopillerisukat kokoa 22.


Huh, kyllä helpotti. Nyt on vaan puolestaan sukkakiintiö aika täysi. Tämä taas on seurausta siitä, että en ole jostain syystä saanut kuningasajatusta uudesta ihanasta projektista. Inspiraatiota odotetellessa olen ottanut puikoille lapaset ja sukat toisensa perään. Ajatuksella että kilkutan näitä sen aikaa että se idea tulee. Ei ole tullut.

No, on minulla nyt jotain ihan muutakin työn alla. Tuubikauluria tulossa. Katsotaan valmistuuko se koskaan. Niin ja eilen tein avuttoman ensiyrtityksen magic loopilla. Niin siis sukathan siinäkin oli työn alla, mutta se onkin eri asia. Pääajatuksena oli harjoitella uutta tekniikkaa. -> ei onnistunut. Ehkä kippurainen pyöröpuikko vaikuttaa asiaan tai sitten vaan luin ohjetta väärin. Kahdella sukalla ei onnistunut ollenkaan. Tein vielä harjoituksen yhdellä ja sain kuin sainkin joitain rivejä vartta aikaiseksi. Joudun ehkä googlettamaan asiaa lisää tai pyytämään apua edistyneemmiltä...


2 kommenttia:

  1. Sulla on huono pyörö! Sitä voi yrittää notkistaa lämmittelemällä kuumassa vedessä mutta suosittelen notkeamman hankkimista. Itse suosin knitpron pyöröjä kun niissä on ihanan "vetelä" kaapeli. Ja reilusti tarvii olla mittaa eli 100cm on yleensä ihan jees kahdelle sukalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok. Kiitokset vinkistä. Olenkin huomenna menossa Järvenpäähän Lentävään Lapaseen neuleiltaan. Sain justiin hyvän syyn shoppailla siellä. Voisi kuvitella että sieltä saa uuden, laadukkaan pyörön :)

      Poista