sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Ravelry huumaa....

Liityin Ravelryyn reilu viikko sitten, mutta eilen aloin tosissaan tutustua sen ihmeelliseen maailmaan. Ja joo, käsistä lähti... Kun sain lapset nukkumaan ja miehen leffan äärelle niin kippasin puikot, koukut ja kasan lankaa olkkarin lattialle ja aloin inventoida varastoja...

Projekti jatkui tänä aamuna ja muutaman tunnin aherruksen jälkeen alkoi lista olla valmis. Kaikki langat tuli kuvattua ja rekisteröityä (joku kerä jäi ilmoittamatta ja osan vajaista niputin yhdeksi arkistoksi). Ihan orjallisesti en keriä punnannut, vaan melkein täydet menivät täysinä ja tosi vajaat niputettiin.

Laskennan tulos oli 15 450 g lankaa ja Ravelryssä ihana oma "lankakauppa" jonka hyllyllä kuvat joka väristä ja sortista (eri nimikkeitä ja värejä oli yli 70 kpl). Puikkoja ja koukkuja oli sen verran että alkuun pääsee.

Myöhemmin päätin vielä kerätä nippuun kaikkein vajaimmat kerät ja poistaa sen verran lankaa listoilta. Survoin kangaskassiin 1 100 g keränjämiä ja mietin nyt kuumeisesti mitä niille teen. Lahjoitanko vai teenkö jämälankajuttuja.

Kuvassa "poistolangat"


Vielä on siis matkaa 10 kg:n tavoitteeseen, mutta toisaalta yhtään uutta lankaa en ole tänä vuonna ostanut! Ensi viikko saattaa kyllä tehdä tiukkaa kun ohjelmassa on tutustumiskäynti Novitan tehtaaseen sekä tehtaanmyymälään Korialla. (enkä minä kuitenkaan noista jämistäkään raaski luopua...)

2 kommenttia:

  1. Mulle voi lahjoittaa aina :) Mä olen myös suunnitellut samaista projektia jo tooodella pitkään mutta edelleen ravelryyn eksyy vain osa langoista... Kun löytäisi aikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Jep. En raaski ihan vielä luopua. Tuo päiväkirja ja taulukointi on niin mun juttu että se projekti meni kaiken muun edelle kun tajusin miten hieno pohja siellä on valmiina. Jäi aamupalakin syömättä ja sitä ei muuten kovin usein tapahdu...

      Poista