sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Neulontapiiri Sepänmäellä

Ihanan kaunis kesäinen sunnuntai ja neulontapiirin tapaaminen Sepänmäen käsityömuseolla Mäntsälässä - mikäs sen mukavampi tapa viettää vapaapäivää. Aivan ihana paikka vanhoine tupineen, kauniine pihoineen ja käsityöläisineen. Oli seppä ja oli kangaspuut, oli nypläystä ja virkkausta ja neulontaa. Ja tunnelmallinen kahvio ihanine herkkuineen. Kuvassa Mäntsälän neulontapiiri, allekirjoittanut toisena vasemmalta.


Sepänmäellä neulottiin kolme tuntia, joista pari ensimmäistä pääsin keskittymään itse asiaan. Viimeiseksi tunniksi tulivat myös meidän perheen pienimmät paikalle. He ihastelivat varsinkin vanhaa "leikkimökkiä" eli pientä tupaa jossa oli vanhoja leluja ja tarvikkeita. Kuva "Jokapaikan" edestä.


Seuraava reissu Sepänmäelle on viimeistään 4.8. jolloin siellä vietetään lasten ja nuortenpäivää ja neulojat ovat lupautuneet paikalle lankanöttösten, koukkujen ja puikkojen kanssa.

1 kommentti:

  1. Täällä myös yksi paikkakuntalainen. Olen ajatellut tulla neuletapaamisiin, mutta aina jokin sotkee tuloni. Ehkä vielä toteutan joskus ja saavun paikalle. Toivottavasti tapaamiset jatkuvat :)

    VastaaPoista