keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Kitkeminen vs neulominen

Kylhää mie neuloisin, mutta nämä kaverit hidastavat vauhtia...ONNEKSI voikukka-aika alkaa olla lopuillaan! Mutta kitkeminen ei siihen lopu, vaan seuraavat kaverit valloittavat pihan reunukset. Ja nurmikko kasvaa silmissä. Eli pihatöissä menee iso osa illoista. Mutta sehän on vaan kivaa touhuta välillä ulkona ja nautiskella niistä muutamista aurinkoisista ja lämpimistä päivistä mitä Suomen kesä tarjoilee.

Näiden saatesanojen jälkeen esittelen pikkuruisen neulontatyöni jonka olen jossakin välissä saanut kilkuteltua kasaan. Jämälangoista (Novita Nalle) pikkusukat kokoa 22. Omat lapset on jo isompia enkä enää edes muista minkä ikäiselle tuon kokoiset sukat mahtuvat. Ehkä puolitoistavuotiaalle? No, ehkä ne joskus päätyvät lahjaksi jollekin pikkutytölle.5 kommenttia:

 1. Kiitos. Olen saanut inspiraation värivalintaan ilmeisesti voikukkia kitkiessä :) Kun keltainen alkaa pihalla hiipua niin pistetään sitä sitten sukkiin!

  VastaaPoista
 2. Kiitti käynnistä. Sullon samat harrastukset kuin mulla. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos vierailusta, tulin vastavierailulle ja täältähän löytyy paljon kivoja neulomuksia! Tähän aikaan vuodesta kitkeminen vie tosiaan aikaa käsitöiden tekemiseltä - mutta onhan kesä ihana!

  VastaaPoista
 4. Jep Mertsu, niin tosiaan.
  Ja Uutar, kyllä kesä on parasta aikaa vuodesta, vaikka hommaa piisaakin. Ja on jotenkin vaikea keksiä mitä neuloisi kun en ole virkkaajatyyppiä ja puuvillalangatkin ovat aika vieraita. Teen siis sukkia ja lapasia - ihan pimeetä!

  VastaaPoista