maanantai 30. marraskuuta 2015

Loppukirisukat

Tulihan ne valmiiksi! Sukat jotka aloitin yli vuosi sitten, jotka sulloin kaapin perukoille kun kyllästyin projektiin, jotka kaivoin esiin marraskuun alulla ja melkein silloin purin. Sukat oli ajateltu viime joulun lahjakoriin, mutta ehtivät sentään tulevalle joululle. Kokoa 43 ja väritys sama kuin meidän perheen mettämiehen Stihl (moottorisaha).

Huomaa kerän sisään jemmattu parsimislankarulla!

Langan menekki kaksi kerää. Kiitokset Leenalle joka sai minut innostumaan tästä projektista uudelleen. Tai ainakin auttoi keksimmän miten saatan loppuun tylsäksi muuttuneen neuleen :)3 kommenttia:

 1. Oi, miten pirtsakan väriset. Kerrohan mullekin Leenan vinkki. On meinaan monta neuletta kesken, jotka ei vaan enää iske.

  VastaaPoista
 2. Niinkin yksinkertaista kuin että päättää että neuloo joka päivä 4 kerrosta, ja yhtään enempää ei saa neuloa. Ja sitten kun on kilpailuvietti kova ja varsinkin itsensä voittamisen tarve suuri, niin heti ekana päivänä neuloin 6 kerrosta. Ja seuraavana päivänä oli pakko voittaa edellinen päivä ja sitä rataa. Kuten voi huomata niin itsensä totteleminen ei oikein suju... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä kokeilla olisko tosta vinkistä apua. On noita omiakin keskeneräisiä ja lisäksi tyttäreni toi langat, ohjeen, puikot ja keskeneräisen säärystimen. Hänellä kuulemma loppui mielenkiinto.

   Poista