maanantai 16. kesäkuuta 2014

Marttasukkailua

Pyöröltä ponkaisi tänään marttasukat nro 3. Olen neulonut neljät, mutta ensimmäiset menivät heti oman perheen esiteinin käyttöön... Ensin omat teinit - sitten muitten :)


"Marttojen sukkapuikot heiluvat taas tiuhaan tahtiin. ”Sukan sutkuttelun” tavoitteena on tehdä villasukkia annettavaksi nuorille, jotka osallistuvat marttojen järjestämille taloudenhallinta- ja arjentaitokursseille.
Sukkia jaetaan myös Nuorisoasuntoliiton kautta. Liitto jakaa lämpimät villasukat omaan kotiin muuttaville sekä paikallisyhdistyksien ja asukaskurssien kautta. Villasukat lämmittävät jalkoja, mutta tuovat varmasti hyvää mieltä, niin antajalle kuin myös saajalle!"


Vuodenvaihteessa tehty lupaus pienentää lankavarastoa on toistaiseksi onnistunut hyvin. Viimeisimmän mittauksen mukaan (16.6.2014) varasto on supistunut 17,5 kilosta 12,5 kiloon! Tavoite oli päästä vuoden loppuun mennessä kymppikiloon. Saattaa olla että onnistun! Kesä varmasti menee ok, mutta syksyn takuuvarmat sukkalanka-ale-houkutus-laarit saattavat tietää vielä hankaluuksia...

2 kommenttia:

  1. Hienosti on varastonsupistus menny *taputtaa*

    VastaaPoista
  2. Jep. En ole tosin ihan varma olenko saanut Ravelryn toimimaan yhteistyössä. Lankavarasto on kerran viety sinne, mutta projektien päivitys ei aina aiheuta varastonmuutosta. Joudun puljaamaan lankamääriä manuaalisesti. Niin ja siis ohjeitahan ei kannata lukea... Ja olen kyllä aika monta kerää myynyt ja lahjoittanut, ihan koko määrä ei ole omilta puikoilta päässyt.

    VastaaPoista