lauantai 14. kesäkuuta 2014

Kesäyön neulontaa Lentävässä lapasessa

Ihan ensimmäiseksi iso kiitos taas Lentävän lapasen rouville hienon iltasession järjestämisestä. Saatiin harjoittaa neulontakulttuuria oikein olan takaa eilen, kun väki oli kutsuttu kesäyön neulontaan Järvenpäähän klo 18-24.

Iloista puheensorinaa siivitti lisäksi orkesteri Borealis


Tänään vietetään maailmanlaajuista Knit in public päivää, johon otimme varaslähdön jo eilen illalla. Hetki oli valittu hyvin - se taisi olla koko vuorokauden ainut kohta kun aurinko näyttäytyi...


Ja sit vielä - LET ME TAKE A SELFIE :)


Minulla oli pyöröllä sukat Marttakeräykseen, mutta illan aikana saimme kädestä pitäen oppia myös mm. Salomonin solmujen tekemiseen (kiitokset opelle) ja piilovirkkaukseen. Niin ja kuulumiset tietty vaihdettiin ja lankoja ihasteltiin. Ihan mahtava reissu taas.

5 kommenttia:

 1. Voi plääh. Taas mä missasin tän ja sun tapaamisen livenä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuu Mäntsälään 29.6. Sepänmäen käsityömuseolle käsityönäytöspäivään. Meidän neuloottinen kerho talkoilee siellä puikkojen kanssa. Muutakin käsityöaiheista ohjelmaa ja ihana miljöö tarjolla. :) Raisa alias Retu.

   Poista
 2. Kiitos, ihanaa kun tilitte. Tosiaan hyvä hetki valokuvalle. Nukuttiko aamulla?

  VastaaPoista
 3. Olipa siellä porukkaa. Varmasti mukava tunnelma. Kyllä Lentävä lapanen osaa hommat!

  VastaaPoista
 4. Eikös ollutkin hieno ilta! Meni kuusi tuntia, tai minulla jopa hieman enemmän kun otin alkuun pienen varaslähdön, aivan siivillä. Tällaisia juttuja pitäisi olla enemmän. :)

  VastaaPoista