keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uuden vuoden lupaus

Näin vuodenvaihteessa on hyvä tehdä tilinpäätös ja varastoinventaari myös harrastusten saralla. Tein siis nopean punnitusoperaation jolla kartoitin vuoden 2014 ensimmäisen päivän lankasaldon kiloissa. Olin jokseenkin hämmästynyt ja iloisesti yllättynyt kun sain tulokseksi "vain" 17,5 kg. Olin ihan kuvitellut että lankaa on lähemmäs kolmekymmentä kiloa. Summa summarum, otan tavoitteeksi madaltaa lankalaatikoiden vuorta makkarin nurkassa (tai operoida projekteja kaapissa olevista piilolankapussukoista) tämän vuoden aikana. Olisiko ihan mahdoton tavoite yrittää tähdätä esim. kymmenen kilon varastoon?

Ei ehkä järin nätti nurkkasomiste jos kysyy normi kaduntallaajalta, mutta neulojan silmä siinä kyllä lepää -
muutamia kiloja siis vielä eteisen salakaapissa jemmassa... ehkä ensimmäinen etappi voisi olla että kaikki kerät mahtuvat laatikoihin...


2 kommenttia:

 1. Oi jee. Ja mulle poika sano, että "äiti, oot sää kova kutomaan ku sulla on noin paljon lankaa".
  Eikä sitä oo ku ehkä kolmasosa tuosta sun kasasta :-D
  Taidanpa minäki hommata laatikoita, niin saa pinottua päällekkäin. Vievät sitten vähän vähemmän tilaa, ku tämänhetkisellä järjestelyllä.
  Mukavaa alkanutta vuotta 2014 :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu. Pienellä survomisella voisin saada muutaman kerän vielä mahtumaan noihin laatikoihin, mutta ehkä on kuitenkin terveempää suosiolla pienentää varastoja :) Mukavaa alkanutta vuotta sinullekin!

   Poista