maanantai 6. tammikuuta 2014

Ihan tavalliset keltaiset kotisukat - kiitos!

Ei voi oikein hyvillä mielin kehua olevansa kova neulomaan jos kulkee kotona kuvan mukaisissa kulahtaneissa kotisukissa... Kuva kertoo myös karua kieltä seiskaveikan laadusta. Punertavat sukat ovat kyllä ihan jotain muuta kuin Novitaa ja kelta-oranssit sukat ovat ajalta ennen Seiskaveikan laatuongelmia, eli ainakin 8 vuotta vanhat. Mutta muut sukat ovat suht tuoreita, harmi vaan että ovat tosi nukkaisia ja venähtäneitä. Ruskean sävyiset ovat lisäksi vähän huopuneet pesussa...


Saas nährä miten nämä eilen valmistuneet kestävät laminaatilla hissuttelua :) Puikoilta tuli itselle kotisukat kokoa 38,5. Lanka jälleen kerran Novitan Seiskaveikka. En ole meinaan helposti luovuttavaa sorttia!


6 kommenttia:

 1. Minäki oon huomannu, että 7 Veljestä yleensä huovuttuu ja nyppyyntyykin helposti.
  Mutta ei voi mitään. Mulla ei (onneksi) oo kokemusta muista langoista, ku ei täältä päin juuri muuta ees saa.
  Eli tyydyn siihen, mitä on :-D
  Kivannäkösiä kotisukkia kuitenkin :-)

  VastaaPoista
 2. Anoppi teki sukankulutuksen pohja-ajan. Alle viikossa 7veikkasukat puhki. Hällä ei ole edes laminaattia kuluttamassa. Pitkää ikää aurinkosukillesi! Kävin muuten eilen poimimassa sinulta linkin sydänlapasiin. Nyt ovat toiset puikoilla. Sangen koukuttava malli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho. Eli kun laittaa uudet sukat jalkaan niin voi alkaa jo neuloa seuraavia.... Hauskasti olit muuten muokannut sydänlapasten ohjetta. Minä taidan puolestani poimia sinulta sen vinkin :)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 3. Moi Retu, kivoja sukkia, silti pidän eniten niistä sydänlapasista. EIks ne vois toimia hyvin häälahjasta. Ystävämme bloggasi somesta ja Lapasesta, tulevaisuudenviestintaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Tuttu putiikki tuo Lentävä Lapanen! Vietettiin siellä syksyllä ihana ilta neuloen ja herkutellen! Tuo häälahjaidea on tosiaan hyvä. Pitääkin laittaa korvan taakse.

   Poista