sunnuntai 4. elokuuta 2013

Raitaprojekteja

Sorruin muutama viikko takaperin ostamaan lisää sukkalankaa vaikka sitä on kaikki kaapit ja laatikot täynnä. Koska olin ollut tuhma, päätin että rankaisen itseäni tekemällä samalla langalla useita töitä peräkkäin. Niinhän en koskaan yleensä tee, sillä kyllästyn työn alla olevaan lankaan aina tosi nopeasti. Olen siis kilkutellut raitaprojekteja lähiaikoina...


Paikallinen neulontakerho kokoontui tänään taas Sepänmäellä, jossa oli järjestetty lasten ja nuorten tapahtumapäivä. Neulojat olivat paikalla esittelemässä käsityötaitoja. Lapsille oli tarjolla myös nukketeatteria, tanssinäytöksiä, liikunnallista ohjelmaa ja eläimiä, mm. ponitalutusta ja minipossuja. Päivä oli helteinen ja rangaistukseni mukaisesti minulla oli työn alla kuvassa näkyvän kirjoneulelapasen kaveri. On kieltämättä aika urpon tuntuista neuloa villalapasia kesän kuumuudessa.

Neulonnan lomassa on tietty hyvä myös ojentaa jälkikasvua jotta oppivat olemaan, tällä kertaa elämää suurempia ohjeita minulta saa keskimmäinen tyttäreni Anni :)


2 kommenttia:

 1. Olispa ollut ihana ilma neuloskella Sepänmäellä, mutta kyllä se ilma hyvin sopi lomailuun Puulajärvelläkin. Saaressa vieläpä, joten ei sieltä neulepiiriin päässyt ;) Eikä siellä neuloskellakaan voinut, kun oli pidettävä silmällä 4- ja 1-vuotiaita pojanvesseleitä ;)
  Joko on tiedossa milloin (ja missä) on seuraava neulepiirin tapaaminen?
  Terv. Mirva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Mirva

   Kyllä oli hieno päivä joo, ja sinulla varmasti riitti hommaa muksujen kanssa myös :) Haaveissa olisi syyskuulla Novitan neulontaristeily Siljalla 26.-28.9. Tiina on järjestellyt asiaa. Lisätietoja Novita lehdessä ja Tiinalla. Syksyn muita aikatauluja ei ole vielä päätetty. Näkyillään!

   Poista