lauantai 17. elokuuta 2013

Vanha kettukin voi kömpästyä

Tämä ei ole todellista - sorruin taas Citymarketissa lankahyllyllä! Hitsin kanta-asiakas miinus kolkyt prossaa ihan mahdottoman vastustamattomat tarjoukset!!!

Koska olin taas pahanteossa eli ostamassa lankaa lankavuoren päälle, tein sen tietty tosi salamyhkäisesti ja huomaamattomasti. Ihan vaan tosi nopeesti nappasin pari kerää ja piilotin ne saman tien kärryn pohjalle salaattipussin ja tomaattien alle. Kassalla ne sitten vaan humpsahtivat hihnalle. Siinä kohtaa huomasin mitä vanhalle ketulle oli käynyt. Kerät olivat eri erää!

Koska viisihenkisen perheen viikonlopun kaikki muut ostokset liukuivat jo nätisti hihnaa pitkin ja taakse alkoi keräytyä muitakin perjantaina kauppaan tulleita, niin enpä lähtenyt kerää vaihtamaan. Niin - ja sitä vaihtoehtoa ei tietenkään ollut että siinä vaiheessa olisin vaikka jättänyt kerät ostamatta... Ei tietenkään. Nyt vaan kovasti toivomaan että erien kesken ei ole ihan mahdottomia värieroja. Ihan oikein mulle :)


6 kommenttia:

 1. Minäkin käväisin CM:n lankahyllyllä, mutta kaikki raitalangat oli jo myyty! Ensin harmitti, mutta sitten helpotti; eipä tullut lankeemuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älähän huoli armas neuloosiin hurahtanut. Tarjouksia tuntuu olevan syksyn mittaan joka marketissa. Kylmät ilmat nääs innoittavat monet sukankudontaan ja markettien markkinointitiimi on hyvin tietoinen asiasta. Kyllä sinä vielä ehdit langeta :)

   Poista
 2. Haha, luulen että jos minulle kävisi noin, saisin hyvän syyn käydä hakemassa 2 kerää lisää - parit molemmille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voit arvata että sama ajatus käväisi myös minulla mielessä. Jostakin kummasta sain kuitenkin kaivettua voiman olla ostamatta enää lisää. Ehkä tieto syyskuun neulontaristeilystä ja Tukholman lankashoppailusta rauhoittivat mieltä... :)

   Poista
 3. Hienoja neulomuksia olet tehnyt. :) Vähän oleb kateellinen tuosta teidän neulomuspiiristänne. Olispa miullakin tässä lähellä sellainen. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äkkiäkös pistät itse piirin pystyyn. Facebook on täynnä neulontaryhmiä ja sitä kautta voi kutsua väkeä talkoisiin. Jos tapaamiset saa sovittua vaikka kirjastolle niin kenenkään ei tarvitse luututa omia nurkkia ja keitellä kahveja. Jos FB ei nappaa niin levitä sanaa vaikka kirjaston ilmoitustaululla tai lähimarketissa. Niin, kandee tietty sopia asia ensin kirjastontätin kanssa :)

   Poista