tiistai 30. heinäkuuta 2013

Home sweet home

Lomailu luonnon helmassa ja askeettisissa oloissa on toisinaan mukavaa ja se antaa perspektiiviä normiarkeen. Se auttaa esimerkiksi arvostamaan suihkua, pesukonetta, tiskikonetta, hämppyvapaata makuuhuonetta ja tilavaa jääkaappia. Niin ja se saa pohtimaan mikä ihme siinä imuroimisessa nyt on muka niin rasittavaa jos vaihtoehto on lakaista nurkkia lattiaharjalla. (imuroisin kyllä todella mielelläni kasan hämähäkkejä ja saunamummoja mökin nurkista jos sinne saisi jotenkin verkkovirran...)

Toisaalta kotipihasta ei pääse veneellä retkelle eikä lapset mereen uimaan. Etupihalta ei voi kiikaroida ohiajavia veneitä eikä horisontissa seilaavia laivoja. Kotipihaan ei myöskään voi sytyttää iloista nuotiota ja paistella siinä makkaroita iltapalaksi.

Onneksi molemmissa paikoissa voi neuloa ja juoksennella :)

Reissusta palautumisen kunniaksi postiluukusta löytyi uusin Novita ja kun kävin kaupasta hakemassa täytettä jääkaappiin niin nappasin myös uuden Juoksija lehden kärryyni. Nyt vaan pesukone laulamaan ja emäntä oikoselleen sohvalle lukemaan ihanaa harrastelehtisaalista. Vau - kivaa olla kotona taas!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti