sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Sukkailua

Hehee, huhtikuussa puikoille päässeet sukat tulivat valmiiksi pari viikkoa sitten :) Omaan jalkaan sovitellut ja omalla maulla väri valittu. Keväistä keltaista pirteillä pikkuraidoilla. Kuvaan pääsivät vasta tänään kun hetki oli sopiva. Loma justiin alkanut ja fillarilla vedetty eilen mehut naisesta pois niin että malttaa pysähtyä (kävin polkemassa Mäntsälän 12 h pyöräilyssä 250 km...)
Sukkien valmistumisesta innostuneena tein heti toiset. Paksummalla langalla ja pienempää kokoa että homma edistyi ja tuli tunne että saan jotain tällä saralla aikaiseksi. Kaikkeen ei vaan aika riitä, ja on ihan harmittanut, että neulontapuuhista on pitänyt lähiaikoina kovasti tinkiä. Valintakysymyksiä ovat tietty.

Sukat seiskaveikan kahdella eri raitalangalla tehty rivit vuorotellen. Koko mallia meidän Anni, eli noin 35. Sukat sopivasti valmiina kun kelit lämpenivät.
Nythää mie olen sitä paitsi ihan hurjaksi heittäytyny, otin sarjassaan kolmannet sukat puikoille. Sama lanka, mutta taas yhtä lapsikertaa pienempi koko, eli meidän Essille justeeraan seuraavat sukat. Eka sukka kantapään kohdalla, ei kuvausvalmis vielä. Nähtäväksi jää pääseekö valmiiksi tänä kesänä vai viekö muut menot mukanaan. Mökkireissuilla tuppaavat kyllä edistymään. Niin automatkalla pelkääjän paikalla kuin mökkikamarissa illan pimetessä.

4 kommenttia:

 1. Ihania sukkia! Mikä lanka sinulla on noissa ekoissa sukissa? Just mun väriset. Minullakin on puikoilla sukat 7 Veikasta. Tytär haluaa tennarisukat. Mieheni veljentytär toivoo mustia tennarisukkia. Ne ajattelin neuloa hänelle joululahjaksi.
  Aurinkoisia lomapäiviä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka :) Omien sukkien lanka on Austerman Step summer stripes ja kotoisin Lentävästä Lapasesta. Mukavaa kesää sinullekin, toivottavasti törmäillään jossain kesän mittaan!

   Poista
  2. Saadaanko sovittua syksylle uusi tapaaminen? Tuletteko vierailulle käsityökahvilaan Pornaisiin?

   Poista
  3. Kyllä tullaan! :) Varmasti.

   Poista