torstai 13. huhtikuuta 2017

Sytomyssyilyä

Taas sama vanha laulu... olen touhottanut pääsääntöisesti kaikkea muuta kuin neulomista, mutta puikot ovat kilisseet sen verran, että jotain valmista on taas tullut. Veteraanisukkia, vauvasukkia, oman perheen asusteita, ja nyt viimeemmäksi muutama myssy sytomyssykeräykseen.

Myssyt on tehty kavennuksiin asti pyöröpuikoilla ja ovat materiaaliltaan merinovillaa. Tiedän että villa kutisee joidenkin iholla, mutta uskon että jonkun hipiä merinovillaa kestää. Toinen myssyistä on juhlava kultakimalteinen ja toinen perinteinen petrooli. Malli yksinkertainen. Resoria 5 cm, noin 20 cm sileää ja kavennukset tasavälein. Tässä vielä linkki ohjeeseen: "Bravomyssy". Kiitos Seijasisko!

Mannekiinihommissa meidän kolmosluokkalainen.

2 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Hyvä, että teet sytomyssyjä, kun ne ovat unohtuneet neulojilta Suomi 100 vuotta- villasukkien myötä.
  Lankavaa Lankalauantaita sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myssyjähän tekee nopeasti ja se on kivaa vaihtelua sukkiin. Kesää kohti pitää kaivella puuvillalankoja ja virkkuukoukku että tulee kesäisempiä malleja :) Pääsiäinen vierähti jo, seuraavaksi juhlitaan Vappua! Mukavaa kesänodotusta sinulle!

   Poista