sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Omien muksujen sukkia

No niin. Alkais olla sukat omille muksuille valmiina ja käytössä. Tein loppuvuonna kasan sukkia niin veteraaneille kuin juhlavuonna syntyville, ja nyt viimeiset viikot (todellakin - viikot) olen ahkeroinut sukkia oman perheen lapsille.

Esikoinen halusi valkoiset sukat. Ihan vaan tavalliset valkoiset sukat.Keskimmäinen valitsi lankakassista valkoisen ja sinisen kerän.


Kuopus kaipasi väriä elämään ja valitsi pinosta liukuvärjätyn kerän.


Niin ja tässä välissä perheeseen on liittynyt myös uusi "lapsi". Meidän Italian vahvistus (vaihto-oppilas joka asustaa meillä tämän kevään) saa myös sukat. Ne ovat vielä vaiheessa, mutta ajatuksena on kilkutella harmaat perussukat joihin on kirjailtu varteen Suomen ja Italian liput.


Varmaa on että edistyy. Ja varmasti myös aika hitaasti :) Olen hyvä keksimään kaikenlaista ajanvietettä ja harrastuksia itselleni ja perheelle. Kutimukset joutuvat välillä odottamaan neulojaansa päiväkaupalla. Jonain päivänä rivejä kertyy pari, joskus jopa useita. Kevät tulee menemään minun osaltani töiden, urheilun ja kuntavaalien pyörteissä. Kyllä, olen ilmoittautunut ehdolle Mäntsälän kuntavaaleihin. Nähtäväksi jää poikiiko se iltatöitä kunta-asioiden parissa enemmän vai vähemmän. Siitä lisää blogissani "Mäntsälä mielessäin"

4 kommenttia:

 1. Hieno homma tuo sinun kuntavaaliehdokkuutesi. Pitääpä käydä tutustumassa mietteisiisi. Pornainen, jossa siis minä asun, kuuluu Mäntsälän perusturvaan. Minun arkeni sujuminen on paljolti Mäntsälän vammaispalvelun varassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset. Tiedän hyvin vähän vammaispalveluista ja niiden toimivuudesta. Sinusta saan siis oivan tietolähteen :)

   Poista
 2. Kyllä on kaunsita sukkasatoa! Laita sukkia, niitä itseneulottuja esille vaalitilaisuuteesi, saat positiivista huomiota ihan ilmaiseksi. Neulova Äiti on arvokas edustaja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset. Kyllähän se neulonta on hauska harrastus kun sitä voi tehdä kotisohvalla tai vaikka auton kyydissä. Kerran kuussa pidetään porukalla neule-miittejä (neuloottiset). Langoista ja malleista saa aina jutunjuurta kun toinen neuloottinen sattuu paikalle :)

   Poista