lauantai 30. tammikuuta 2016

Neulemiitti

Lentävä Lapanen on alkanut järjestää lauantaimiittejä neulomisen merkeissä. Ainahan ei mukaan pääse, mutta kun pääsee, on mentävä. Tupa oli taas ihan täynnä ja monet kasvoista olivat tuttuja aiemmista neuletapaamisista. Paikalla oli myös The Beetle ja Suvi-Maria. Beetle virkattuine sisustoineen on päässyt monelle foorumille ja minulla oli tänään suuri ilo ja kunnia päästä tutustumaan tuohon ihmeeseen - ja ottaa tietty selfie auton takapenkillä :)
Olin ottanut reissuun mukaan lapasen alut ja merinovillaiset langat. Niin ja lapsista kaksi nuorinta (5 ja 8 v). Lapset piirtelivät ja virkkasivat ja minä neuloin, vaihdoin kuulumisia ja hmm, ostin lisää lankaa....


Mukaan lähti sinipunasävyistä sukkalankaa ja ruskeasävyistä Madelinetoshin huivilankaa. Nam!


Huivilangan kerin vyyhdiltä kerälle jo heti paikan päällä. On hienoa kun lanka on heti käyttövälmis kun pääsee kotiin ;). Toki kotonakin on nykyään "virveli" ja vyyhdinpuut... Mitä on harrastaminen ilman asianmukaista varustelua...

4 kommenttia:

 1. Harmittaa, kun oon tähän mennessä aina ehtinyt tuohon lauantaitapaamiseen ja juuri tänään oli muuta menoa. Tuo auto oli varmasti hauska! :)
  Sama kassi on muuten ollut neulemiitissä melkein meillä kaikilla, oon jo miettinyt omani tuunausta jotenkin, ettei mene sekaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti törmätään Lapasessa joku kerta. Sinulla on mahtavia neuleita, olisi kiva tavata ihan livenäkin.

   Poista
 2. Tosta autosta ja sen omistajasta oli juttu lauantain Hesarissa. Nythän sä oot "melkein sukua julkkikselle". Me käytettiin perjantai- iltana koira rokotuksessa eläinlääkärissä. Olis tultu sen jälkeen Lapaseen kahville, kun sinne saa tuoda koirankin. Valitettavasti se oli jo kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin. Minulla oli muksut mukana ja nekin olivat ihastuksissaan tosi kauniista autosta. Harmi kun ei treffattu sinun kanssa.

   Poista