lauantai 10. tammikuuta 2015

Taskuneuloosi

Taskuneuloosi, mitä se on? Ihan alkuun ote Kindan sivuilta jossa asiaa avataan:Twitterissä #taskuneuloosi eli neulomisen ja yhteisöllisen median opintokerho lähti liikkeelle alkuvuodesta 2013. Idea neulojien ja yhteisöllisestä mediasta kiinnostuneiden kasvotusten kokoontumisesta syntyi jo vuodesta 2010 vietettyjen taskulounaiden pohjalta. Taskulounaan ideana on kutsua, lähinnä Twitterin kautta, osallistujia omakustanteiselle lounaalle tutustumaan toisiinsa ja verkostoitumaan. Osallistujat päättävät, mistä aiheista keskustellaan. Taskulounaita on nautittu ainakin Helsingissä, Turussa, Rovaniemellä, Jyväskylässä ja Tampereella. Taskulounas on onnistunut, kun osallistujia on vähintään kaksi; silloin ei tarvitse syödä yksin.

Minä ja reilut 20 muuta pääsimme tänään osallistumaan Lentävän Lapasen järjestämään #taskuneuloosi päivään jossa puheenaiheena oli bloggaaminen ja some ylipäänsä. Kutimukset kilkkasivat ja keskustelu kävi vilkkaana. Oli todella antoisaa ja mielenkiintoista kuulla tarinoita blogien takaa ja saada vinkkejä omaan some-surffaukseen. Niin ja tietysti tutustua livenä muihin neulojiin ja bloggaajiin.
Kuten aina Lapasessa, tänäänkin tunnelma oli lämmin ja yhteinen intohimo käsitöihin yhdisti paikallaolevia. Upeat herkut huokuttelivat unohtamaan hyvät lupaukset... minä valitsin tällä kertaa jäätelön, vaikka myös mehevä porkkanakakku huuteli minulle vitriinistä.Silmänruokaa ja materiaalia puikoille löytyi myös :) 


Kiitos kuuluu jälleen kerran ihanaisille Tainalle ja Tarjalle. Ootte te kyllä ihan mahdottoman tarmokkaita yrittäjiä ja ihania ihmisiä. Liikkeessänne on aina mukava asioida niin kahvilla kuin lankakaupoilla.  

Ensi kertaan ja neulomisiin!

10 kommenttia:

 1. Sinullakin jo läksyt tehty! Kiva postaus, kivasta tapahtumasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Oli tosi mukava tavata ja tutustua. Koko porukka oli selkeesti ihan liekeissä aiheesta. Hieno fiilis.

   Poista
 2. Oi joi, miten herkullisia ja ihania kuvia! Ne välittävät juuri sen eilisen #taskuneuloosi -tapahtuman tunnelman, jollainen se aidosti oli: aurinkoinen, lämmin ja sydämellinen <3.

  Oli mukava tavata! Paljon puikkojen kilinää talven ajaksi sinulle ja inspiraatiota bloggaamiseen. Toivottavasti kohtaamme vielä!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Raisa, tää homma on lähtenyt ihan Lapasesta! Tulkaahan taas pitämään teidänkin neulekerhoa vaihteeksi naapuripitäjässä. Nähdään ja terkut tutuille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos teille, varmasti tullaan. Sähköposteissa kiertää jo päivämääräehdotuksia. :)

   Poista
 4. Kiitos bloggauksesta. Tunnelmat ovat hyvin yksimieliset kaikilla osallistujilla. Oli ilo jakaa some-asioita. Mainitsen nyt tässäkin kirjani, Menesty somessa - naisyrittäjän opas sosiaalisen median bisneskäyttöön. Jos kiinnostaa, tästä kirjan digiyhteisöön. Saat vinkkejä ja ennakkotietoa: http://bit.ly/1vDugC5

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen nopeasti lämpiävää sorttia ja jumiutunut nyt siis kaiken muun lisäksi Twitteriinkin.... innostuin siitäkin siis... entistä enemmän. On tää hauska maailma. Aamukahvipöydässä voi vaihdella kuulumisia kaikenmaailman kavereiden kanssa.

   Poista
 5. Hei Retu! Ihan ihmettelen, missä välissä ehdit ottamaan noin monipuolisesti ja hienoja kuvia! Tunnelmat on niin helppo jakaa, ja näin viikon päästäkin niihin palata ja huomata, että edelleen alkaa liekehtiä ;-) Mukava tavata ja tutustua! Tapaamisiin ja kuulumisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekniikka, tekniikka. Kun kamera kulkee mukana puhelimessa ja "täplässä" niin kuin meidän pienet sanoo, niin kuvien ottaminen on tosi vaivatonta. Ihania kuvia on ollut kaikilla blogeissaan. Pääsee hienosti takas fiilikseen :)

   Poista