maanantai 5. tammikuuta 2015

SuloVileenit

Kuka katsoi aikanaan sarjaa nimeltä "tankki täyteen"? Siinä esiintyi herra nimeltään Sulo Vilen, joka ei voinut olla ostamatta jos halvalla sai. Minulle kävi tänään SuloVileenit paikallisessa Jyskissä.

Olin saanut päähäni että testaan josko lapsiperheessä toimii tekstiilivahakangas pöytäliinana. Joo, en KOSKAAN ollut edes ajatellut että minä miettisin mitään pöytäliinaan viittaavaan. Sain kuitenkin joululahjaksi jouluisen pöytäliinan pari vuotta sitten ja sitä katsellessa virisi ajatus että pöydällä voisi olla liina muulloinkin kun jouluna. En kuitenkaan ole silittäjätyyppiä joten puuvillaunelmat oli heti pois laskuista. Googletin asiaa ja päädyin siis (ehkä) helppohoitoiseen kerniliinaan. Puolet muovia ja puolet puuvillaa. Pyyhitään kostealla, voi pestä koneessa, siliää helposti...

Lähdin hakemaan sitä ruokiksella paikallisesta Jyskistä ja lähdin liikkeestä kera liinan, ompelutarvikesetin, paneeliverhojen, kahden tyynyn ja tyynynpesuaineen (!!!). Sain halvalla :)

Joo siis näistä oli ihan huutava pula - as if. Piti vaan ostaa kun oli halpaa ja hauskannäköistä. Niin ja lankaa ei uskalla ostella vähään aikaan...

1 kommentti:

  1. Onkohan tuota kyseistä "kangasta" helppo pitää puhtaana? Jos siihen lentää esim. ketsuppia, tomaattipohjaista kastiketta tai vaikkapa mustikkahilloa.
    Mietin vain, kuinkahan tuo toimii lapsiperheessä? :) Yt. lukija Annastiina

    VastaaPoista