lauantai 20. joulukuuta 2014

Paketillinen iloa

Tai siis useita paketillisia... :)

Karnaluksin reissulta lähti mukaan 2 kg lankaa. Kolme kassillista merinoa ja yksi kassillinen alpakkaa. Merinoa tuli kahta eri vahvuutta. Langat odottavat vielä pakkauksissaan edellisen projektin valmistumista ja joulun pyhiä.  Vähän niitä on kuitenkin pakko fiilistellä.


Sitten kassinpohjalle pääsi muutama pikkukerä puuvillaisia lankoja virkkausprojekteja varten. Oonkin niin tosi kova virkkaamaan.... joopa joo. Ajatus oli, että nyt kun minulla on virkkausmanuaaleja joissa on erilaisia kukkasia, niin näistä värikkäistä keristä niitä on mukava koukutella.


Helmenpuutostautiin otin 10 pussillista helmiä. Karnan hinnat muodostuvat siten, että yksikköhinta laskee kun paketteja tai keriä on 10. Helmet hellivät esteettistä silmääni, yhtään vaan en tässä kohdin tiedä mitä niistä tekisin... onneksi menevät pieneen tilaan... Kaikki tämä helmien hamstraaminen lähti siitä että minulta tilattiin pöllösukat joihin tarvitsee helmet silmiksi. Silmähelmipusseja tuli jo Tampereen messuilta 3 pussillista. Ja nyt nämä! Hintaluokka menee siten, että sillä rahalla minkä Tampereella maksaa 3 pussillista, saa Karnasta samanlaisia 9 pussia. Siinä käy äkkiä SuloVileenit. Pöllösukat on vielä aloittamatta...


Sorruin vielä muutamaan pussilliseen sekalaisia nappeja - ei mitään selitystä tälle...


Ylipäänsä Karnassa on ihan kaikkea. Siellä on paljon hyvää tavaraa, mutta myös paljon sellaista josta en itse piittaa. Esimerkiksi keinokuitulankoja on tosi paljon. Hinnat ovat pääosin edulliset, mutta eivät kaikissa tuotteissa. Mm. jotkut sukkalangat ovat aika lailla samaa tasoa kuin Suomessa. Jotkut hinnat ovat tosi halpoja. Hiilikuitupyöröjä en löytänyt, vaikka puikko-osastokin on melkoisen kattava.

Ja sitten vielä muutaman käytännön vinkki. Taisin jakaa samat vinkit viime kerran jälkeen myös.

- laita Karnaan kevyesti päälle, siellä on kuuma
- varaa käteistä rahaa, kortit eivät käy
- varaa rahaa tosi paljon. Ellet ole konkurssissa tai tosi päättäväinen, sorrut heräteostoksiin ihan varmasti
- tilaavat Karnan kassalta sinulle taksin ilman veloitusta kun pyydät
- taksien hinnat vaihtelevat laidasta laitaan. Minä pääsin tällä reissulla Karnasta Viikkarin terminaaliin 5,40 eurolla. Sillä rahalla ei kannata kävellä. Matkaa ehkä noin 5 km. Käveltävissä joo, mutta vaikka minäkin pidän urheilusta niin tässä tapauksessa halusin säästää jalkoja Karnassa kipsutteluun.
- varaa riittävästi aikaa. Jos nimittäin istut vieläkin lukemassa tätä postausta, olet vakavasti neuloottinen ja haluat hypistellä myös Karnassa kaikki pussukat ja kiertää rauhassa kaikki väliköt ;)

2 kommenttia:

  1. Oi, mikä aarreaitta tosiaan. Tuolla varmasti menisi pää sekasin. Kuinkahan monta kassillista lähtisi mukaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. Kyllä siellä muutamia sydämentykytyksiä saa. Ensireaktio on katsoa paniikissa kelloa ja laskea kuinka pitkälti on aikaa käytettävissä :) Mukavaa joulua sinulle!

      Poista