maanantai 1. joulukuuta 2014

Ihan vaan kannatuksen vuoksi....

Tuli todistettua sosiaalisen median voima jälleen kerran. Naamakirjaan ilmestyi vinkki että paikallinen kukkakauppa (Kukkakulma) on ottanut lankoja valikoimiinsa. Vinkki oli sopivasti höystetty kutomiskäsiä kutkuttavalla kuvalla...

Minkäs siinä muuten mahtaa kuin ostoksille on mentävä. Ihan vaan kannatuksen vuoksi, vaikka omat lankavarastot ovat lähiaikoina pikemminkin kasvaneet kuin supistuneet (viime viikolla saldo oli 13,3 kg).

Kuva napattu Facebookista

Minun mukaani lähti sukkalankaa - yllätys, yllätys. Vaikka voisihan tuosta ehkä huivinkin taiteilla. No, nähtäväksi jää lopputulos.


Samalle päivälle sattui toinenkin varastotäydennys. Kaveri vinkkasi että kylillä olisi kangasnäytteitä pussillinen tarjolla kenelle kelpaa. Kun lähdin pussia hakemaan niin en tiennyt että kyseessä oli 200 litrainen pussi... Vaan ihania tilkkuja laadukasta kangasta kaikissa väreissä. Vielä jos jostakin voisi saada esimerkiksi viisi tuntia lisää vuorokauteen niin saattaisin saada näistä jotain työstettyäkin :)


Hieno päivä siis kaikkinensa. Lankaa tuli 100 g lisää, neulomaan en tänään ehtinyt. Kangastilkkuja tuli, hmm, paljon. Siivosin niistä ylimääräiset romppeet pois ja sorttasin pinoihin. Nyt ne ovat (koko perheen :)) ihailtavina olkkarin lattialla. Hiplaan niitä vielä huomenna ja etsin niille sitten väliaikaisen sijoituspaikan.

1 kommentti: