lauantai 8. marraskuuta 2014

Enhää mie itelle...

Kävin juhlimassa eilen Lentävän Lapasen 2 v synttäreitä Järvenpäässä. Meinasi tulla jo hätä loppumetreillä että mahtuuko edes mukaan, kun ovat niin suosittuja nuo pippalot. Taina ja Tarja ovat todellakin löytäneet tien Neuloottisten sydämmeen. Väkeä oli Vihdistä ja Espoosta asti. Ilta oli taas ihana! Ohjelmaa, lankoja, tarvikkeita, muita hurahtaneita, ideoiden vaihtoa, puikkojen kilkettä, herkullisia tarjoiluja. Ei pöllömpi tapa viettää perjantai-iltaa. Niin, eikä tarvinut tulla tyhjin käsin kotiin :) Lankalaihis on päällä, mutta enhää mie itelle kun miun perheelle vaan. Tilaustöitä.

Kuka löytää kuvasta mitäkin. Meidän isäntä näkee kuvassa varmasti vaan moottorisahan, minä taas sen sävyihin sopivan sukkalangan josta teen metsurille sukat sävysävyyn.


Perheen 4 v neiti näkee kuvassa Tuhkimo-tamineet, minä Tuhkimofanille sopivan kaulurilangan. Ihanaa Handun värjäämää merinovillaa. Pehmiää, suloista.


Tässä kuvassa joku voisi nähdä oranssin kassin ja epämääräisiä härpäkkeitä. Minä näen hiilikuitupyöröt joihin olen ihastunut lähtemättömästi. Aivan mahtavat puikot neuloa. Kasvatin kokovalikoimaa 2,0 ja 3,5 pyöröillä kun kotikonttorilta löytyi vasta kolmonen.


Juhlaillan aikana minulla oli työn alla viimeistelyt tilaustyöhön. Toiveena oli harmaa myssy. Tuli harmaa palmikkomyssy ja harmaa+liukuväri lapaset. Setti on Seiskaveikkaa. Myssyyn suunnittelen sisämyssyä kutinan estämiseksi ja lapaset kilkutin 3,5 puikoilla, jotta niistä tuli mahdollisimman tiiviit ja lämpimät.


Ja nyt on sellainen flow päällä että ihmettelen itsekin miten maltan tässä koneen äärellä tuhertaa. Puikoille lähtee metsurinsukat, kauluri ja Nurmilintu nro 3. Niin ja työlistalla on pöllösukat, toukkapussi(sukka) ja itselle säärystimet ja kämmekkäät. Nii että mie meen nyt... :)

Ainii, PS. sain eilen kaupattua 300 g omista varastoista poispäinkin, joten oikeesti illan saldo oli -100 grammaa.

2 kommenttia:

  1. Varmasti oli ihana ilta Lentävässä lapasessa, oispa saanut olla mukana. Ihania lankalöytöjä ja neulomuksia niistä tulossa. Pipo ja lapaset tosi kivat :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos viimeisestä. Sun laihis toimii, kun kokonaissaldon lukemat on miinuksella! Kivat viiteyhteydet lankoihin ja kauniit kuvat. Nähdään viimeistään #taskuneuloosissa, ilmoittautuminen on kunnossa ; )

    VastaaPoista