maanantai 17. maaliskuuta 2014

Valmista tuli!

Nynne tuli valmiiks - mun eka sukat varpaasta varteen loopilla ja tiimalasikantapäällä! Hauska projekti oli, otan varmasti uusiksi jossain välissä. Hienoisia haasteita oli kantapään kanssa, mutta voin sanoa että kantapää nro 2 oli jo huomattavasti parempi kuin kantapää nro 1. Eli toivoa on että teknisen taidon kasvaessa myös jälki paranee. Tällä kertaa jouduin hieman harsimaan pahimpia kukkuluuruukohtia...Edelleen olen erityisen tyytyväinen näiden sukkien istuvuuteen! Se on ihan huippua! Istuvuuden takana vaan on nolo tarina - sukat oli alunperin ajateltu kuusivuotiaalle tyttärelleni ja silmukat arvioitu sen mukaan. Koska käytin tälle Regia sukkalangalle kolmosen pyöröä, niin valitulla silmukkamäärällä sukista tulikin minun jalkaani sopivat :) Huomasin tietysti asian jo alkuvaiheessa, mutta en sitten lopulta asiaa kovasti surrut vaan otan ne ilolla omiin jemmoihini.

6 kommenttia:

 1. Kyllä on hienot sukat! Minä en ole vielä uskaltanut kokeilla tuota looppaamista mutta varmasti joskus vielä. Siihen täytyy vaan vissiin ostaa ensin kunnon työkalut peruspyöröjen tilalle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Itse taistelin ekat liian lyhyellä ja jäykällä pyöröllä. Nyt on satasenttinen lötköpötkö ja se toimii :)

   Poista
 2. Ihanat :) Kyllä minäkin tuollaiset jalkaani vetäisin! Käypä kurkkaamassa
  http://lankaaja.blogspot.fi/2014/03/lisaa-haastetta-elamaan-bh-1531.html
  Siellä on sulle terveisiä :)

  VastaaPoista
 3. Looppiin kun on "joutunut" niin pertsatavalla ei enää sukkia tee... näin kävi ainakin minulle. Onnittelut tekniikan selättämisestä, tuloksena upeat sukat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Just otin pertsoille sukkalangan ja kaduin heti. No, saishan ton tosta vielä siirrettyä... :)

   Poista