tiistai 18. maaliskuuta 2014

Haasteen paikka

Kierrän yleensä kaukaa kaikki nettihaasteet ja yleiset tempaukset. Tänään sain kuitenkin haasteen jossa haistoin mahdollisuuden ryhdistäytyä itsekin ja siksi siihen ilolla lähdin. Haaste tuli lähipiiristä, neulonta- ja marttakaverilta blogista http://lankaaja.blogspot.fi

1. Valitse kolme roikkuvaa asiaa ja hoida ne. Asiat voivat olla mitä tahansa suuruusluokkaa. Pääasia, että ne ovat jostain syystä jääneet tekemättä ja ehkä vaivaamaankin.

2. Kerro niistä ja mainitse myös, keneltä olet haasteen saanut.

3. Haasta muita, jos tuntuu siltä.

Asia numero 1 jonka hoidan, on käydä nämä keskeneräiset työt läpi ja purkaa tai tehdä ne lopuun. Eniten alla olevassa kasassa vaivaa Nalle langasta jo aika pitkälle kilkuteltu Revontuli, johon on into lopahtanut totaalisesti. Siinä on virhe ja se on ärsyttävän levottoman näköinen. Taidan luovuttaa sen kanssa. Luovuttaminen on helpompaa nyt kun en ole kilkutellut sitä aikoihin.


Asia numero 2 on hommata keittiön kuivatarvikekaappiin ulosvedettävä mekanismi. Tämä on ollut harkinnassa ja työn alla jo pari vuotta. Joo, en harrasta sisustusta... Sama mekanismi tulisi myös lautaskaappiin. Menee arjessa hermo kun siirtelee lautaspinoja edestä että saa kulhot takaa. Ja jauhokaapin peränurkkaan unohtuu ihmeellisiä asioita. Löysin sieltä pari päivää sitten viisi tomusokeripakettia - enkä edes leivo....


Myös asia numero 3 menee keittiömaailmaan. Teen elämäni ensimmäisen itsetehdyn lasagnen. Olen toki tehnyt kaupan valmispaketeista lasagnea, mutta en koskaan itse alusta asti. En ole koskaan uskonut sitä legendaa että "se on oikeesti tosi helppoo ja nopeeta tehdä itse"


Ruoanlaitto on aina ollut minulle jotakin mitä on pakko tehdä. Arkisin kerran päivässä ja viikonloppuisin kahdesti päivässä. Muksuille. Jauhelihaa. Perussettiä. Ei liian tulista. Kuitenkin maittavaa ja terveellistä. Yksi syy liittyä marttoihinkin oli se, että josko sieltä saisi jonkun aivopesun ja innostuisi kokkaamaan....

Kiitokset siis haasteesta, nyt minussa asuva kilpailuvietti hoitaa loput :)

Ai niin, en haasta suoraan muita ja samalla haastan kaikki jotka sivulleni eksyvät. Tässä on hyvä mahdollisuus saattaa tekemättömiä töitä loppuun!

1 kommentti:

  1. Onneksi näitä keskeneräisyyksiä löytyy muiltakin :) Tuli itselle oikein paniikki mitä valitsisi kun useampiakin asioita olisi löytynyt. Nyt vielä kun saisi omat tehtyä :)

    VastaaPoista