tiistai 15. lokakuuta 2013

Hiirilapaset


Yritin tehdä siililapaset joita kovasti blogeissa nykyään näkee. Löysin ainakin kaksi erilaista ohjetta miten siilin turkki toteutetaan, mutta kumpikaan niistä ei oikein innostanut. Lisäksi jemmoissani oli vain kimaltavaa mustaa hapsulankaa ja se näytti jotenkin höntiltä ruskeaa lankaa vasten. Tai sitten en vaan osannut tai malttanut testata kunnolla... Niin ja sopivia nappisilmiäkään ei talosta oikein tuntunut löytyvän...

No minähän en kovin kauan jaksa pähkäillä joten tein pikkulapaset valmiiksi ja koristelin niihin vaan silmät ja kuonon. Lopputulos näyttää enemmän hiireltä kuin siililtä - but who cares - hiiretkin voi olla ihan söpöjä.


Näissä lapasissa Nalle meets hiiri ja koristelut on toteutettu Novitan mustalla virkkauslangalla.

Hauska tempaus - ajatuksissa onkin jalostaa ideaa kirkkaammilla väreillä monipuolisemmilla koristuksilla. Ja jahka pääsen sopivan kaupan kohdalle niin annan ehkä itselleni luvan ostaa lisää nappeja ja hapsulankaa varastoon :)

2 kommenttia:

 1. Näähän on ihan yhtä söpöt kuin siilit. Ja väittäisin että paljon käyttökelpoisemmatkin. Tein viime vuonna siililapaset pojalle, ja autolapasina niitä oikeastaan käytetään. En minä halua niitä oikein kuraleikkeihin laittaa, vähän mietityttää miten "piikit" ja napit kestää jatkuvaa pesua ym. Eli väittäisin että versiosi on hyvikin fiksu, ja erityisesti jos käyttäjä on pieni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on vissi tosi Kutookutoo! Meilläkin pyörii lapsia nurkissa kolme joista kaksi on tarhaikäistä ja molemmat ihan mahdottomia touhuamaan pihalla. Näin syksyllä joka tumpun ja haalarin saa pestä melkein joka pihareissun päälle :)

   Ja hauskaa on, että tuolla samalla idealla voisi ajatella tekevänsä vaikka kettuja tai pandoja tai vaikka kaloja.

   Poista