torstai 17. lokakuuta 2013

Edullisuus ennen kaikkea

Hitsin lankatarjoukset! :)

Osasin kyllä etukäteen odottaa että Cittariin tulee seiskaveikat tarjoukseen kun niitä oli kasattu pinotolkulla alelaariin jo muutama päivä sitten. Silloin hinta oli vielä perus-settiä 4,49 eur/kerä. Tänään oli laarin reunaan sitten ilmestynyt kyltti 3 kpl/10 eur.

Lankaa on liikaa, seiskaveikka on huonolaatuista ja kutisevaa eikä alennuskaan ole ihan mahdottoman hyvä - mutta en taaskaan päässyt tarjouksesta ohi. Säästöä kertyi huimat 6,94 euroa eli puolitoista kerää tuli "ilmaiseksi".... heh-heh. Tarkka markka ennen kaikkea!3 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. :) Pitänee asioida muutama hetki S-ryhmän liikkeissä ettei tapahdu uutta vahinkoa. Ei kai siellä vaan ole vastaavia tarjouksia tällä hetkellä...

   Poista
 2. Voih, saat sympatiani. Minä kävin myös hypistelemässä cittarin lankoja, niitä pomppi pari settiä jopa ostoskoriin kunnes tajusin mitä olen tekemässä. Selvisin siis tällä kertaa houkutuksesta.
  Sortumisen jälkeen lohdutan itseäni sillä, että käyttöönhän ne on tarkoitettu. Jotain kivaa jossain vaiheessa noistakin seiskoista syntyy! :) Värit on kieltämättä kivoja.

  VastaaPoista