tiistai 28. toukokuuta 2013

Kesämyssyjä

En kyllä tiedä mistä ihmeestä keksin alkaa myssytehtailun näillä helteillä! Nämä myssyt ovat tosin Novitan Puro Batikia, eli 100 % akryylia ja sopivat siis lämpimämpiinkin olosuhteisiin. Onhan se ihanan pehmoista neuloa ja värit ovat herkulliset. Ja kun pääsin alkuun niin tein sitten pari kappaletta saman tien. Toinen joustinneuletta ja toinen sileää. Molemmat kokoa noin 50-51 cm.

Ekan myssyn ehdin sovituttaa ja kuvata, joskin kaksivuotiaan käyttäminen mallina on hyvin haasteellista jos malli on yhtään vastahankainen...


...toinen myssyistä valmistui justiin äsken ja malli on jo nukkumatin mailla, joten kuvaaminenn tapahtui etupihalla ilman mallia.


Nyt on sitten ruskean sävyn kiintiö vähäksi aikaa täynnä. Mitähän ihanaa väriä sitä seuraavaksi työstäisi :)

2 kommenttia:

 1. Kivat kesämyssyt!
  Mä alotin myös uuden neuleen Sepänmäkeä silmälläpitäen, mutta saa nähdä kuinka siinä käy. Selvästi tuo kipeä vasen käsi vaivaantuu neulomisesta enemmän kuin virkkaamisesta. Mutta neulominen houkuttaa nyt enemmän, kun en ole sitä tehnyt moniin vuosiin. Mallissa on kyllä jonkin verran laskemista, että voi olla, ettei se porukassa onnistukaan ;) (Neulepaitaa yritän, jotain pitsineuletta.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Juu, välillä tuntuu ettei saa sukkaa neulotuksi porukassa kun niin kovasti pukkaa juttua. Jotain sileetä sen pitäisi olla. Sepänmäellä tavataan! Viimeistään.

   Poista