sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Masa Majava


Sain hienon mahdollisuuden tukea tuttavaperheen pojan tutkimusretkeä käsitöiden lumoavaan maailmaan. Äitinsä sanoi minulle että poika haluaisi askarrella majavan ja että virkkauskin kiinnostaisi, mutta sopivia materiaaleja ei ole kaapeissa eikä niitä tahdo millään muistaa ostaa kauppareissulla.

Minä innostuin keräämään kaappieni perukoilta pojalle kassillisen kankaanpaloja ja lankakerän jämiä ja laitoin mukaan vielä pari erilasta virkkuukoukkuakin. Kassi lähti starttipaketiksi. Samalla esitin vienon toiveen että kuva tuotoksesta olisi iloinen yllätys.

Hyvät naiset ja herrat - täten esittelen teille Masa Majavan :)Sen ilon lisäksi että hukkakankaille ja langanpätkille tuli käyttöä, sain myös hyvän syyn käydä ostamassa Novitan kauniin virkkuukoukkusetin jota olen jo pidempään himoinnut. Koska virkkaan tosi vähän, en ole voinut itselleni tuota hankintaa aiemmin perustella. Nyt kun kaksi puikkoa lähti maailmalle, niin viisi iloisenväristä uutta sai muuttaa meille, siis ilmiselvä win-win tilanne!Seuraava projekti - aamukahvin jälkeen - on tehdä päättelytyöt pikkunaperon villahousuihin joiden neulontaosuus valmistui eilen illalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti