sunnuntai 5. elokuuta 2012

Tupsutehdas


Kesä on ollut neulontarintamalla hitaan edistymisen aikaa vaan väliäkö hällä. Sanoivat jo eilen uutisissa että kelit muuttavat ensi viikolla syksyisiksi joten talvihan se sieltä on taas tulossa. Semmoinen on vaan tunne että kelit eivät ehtineet tänä kesänä missään välissä muuttua kesäisiksi!

Olen asettanut itselleni langanostokiellon syksylle asti (eli ensi viikolla voin ostaa lankaa?! :)) Eilen sorruin kuitenkin ostamaan oheisen tarvikkeen - en muistanut kieltää itseltäni tarvikkeiden ostamista nääs.
Tämä tupsuhärveli on mielestäni pikkuisen suolaisen hintainen mutta kun kaupassa oli mukana kaveri joka saa hyvät alet niin pitihän se mennä ostamaan.



Ensivaikutelma oli ihan positiivinen. Kaksi nuorimmaista valitsivat langat ja minä pyöräytin heille tupsut leikkeihin. Kehikon käyttö oli helppoa ja lapset innostuivat tupsuista niin paljon että veivät ne yöpuulle tyynyjensä viereen...

3 kommenttia:

  1. Olet saanut minulta haasteen, käy kurkkaamassa blogistani! :)

    VastaaPoista
  2. Moikka. En saa suhun muuta kautta yhteyttä niin tätä kautta tiedoksi, että ensi tiistaina 14.8. on taas Moniksella neulepiiri klo 17-20. Se kahvio on suljettu, joten ovet on lukossa ja ne tullaan meille erikseen avaamaan. Tilaisuus on kaikille avoin, joten tervetuloa Mäntsälään kaikki vähänkin neulovat tai virkkaavat tai nyplääjät tai... tai...:) T. Tiina

    VastaaPoista
  3. Moikka Tiina. Ihana juttu kun kävit ilmoittamassa. Tulen ehdottomasti paikalle :)

    VastaaPoista