lauantai 18. elokuuta 2012

Neulontakerhoilua ja lankakauppoja

Pidettiin viime tiistaina neulontakerhoa paikallisella monitoimitalolla - kiitokset vaan Tiinalle kun hälyytit minut mukaan! Nyt on numerotkin vaihdettu joten jatkossa yhteydenpito on vielä helpompaa. Kiva juttu. Ja sillä reissulla tuli taas kerran todistettua miten pieni se maailma onkaan :)

Kovin syksyinen ei keli tänään ollut (+22), mutta kun lankahimo vei vallan enkä sitten ihan hallantuloon asti malttanut odotella, niin lähdin tänään lankakaupoille. Nappasin pienimmät tytöt mukaan ja ajeltiin Porvoon TeeTee shopiin. Aivan ihana kauppa! Ja joo, kalliiksi käyneen ja hässäkäksi menneen reissun pelastivat maanantaina tuleva tilipussi ja kaupan sisustusvastaavan pikaisesti paikalle roudaama lelulaatikko! Ehkä parasta asiakaspalvelua pienten lasten kanssa liikkuvalle on kaupan nurkasta löytyvä, monipuolisia leluja sisältävä puuhaboxi.


Kuvassa olevien kerien lisäksi olkkarin sohvalta löytyy vielä yksi kerä tuota harmaata Sublimen Cashmere merino silk aran - lankaa ja 5/60 cm pyörö. Teen ekaa kertaa neulontahistoriani aikana mallitilkkua! Terkkuja Tiinalle - pidit tiistaina niin vakuuttavan puheen mallitilkkujen puolesta että päätin itsekin kerrankin sen tehdä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti