sunnuntai 27. toukokuuta 2012

RETUPERÄN VUOSIPÄIVÄ!

PALJON ONNEA VAAN, PALJON LANKOJA VAAN, PALJON NEULOTTUJA TÖITÄ, PALJON NEULOTTAVAA...
vielä odottamassa, omaa vuoroaan...!

Blogini täytti yhden vuoden 24.5.2012 eli muutama päivä sitten. Itse blogiura starttasi muutama kuukausi aiemmin Novitan neulomossa jossa ensimmäinen merkintä taitaa olla maaliskuulta 2011. Neulomossa vierailen vieläkin tiheästi kurkkimassa muiden töitä, ja satunnaisesti päivitän sinnekin kuulumisia. Täällä sitten tiheämmin vuodatan ilosanomaani :)

Vuosipäivän kunniaksi kertaus historian havinaa....

- Olen entinen puukässäläinen, kaarnaveneen vuolija, hitsannut, höylännyt ja porannut käsityötunnilla. Pakollisen rättikässäosuuden tulos oli luistinkassi.
- Ensimmäinen muistikuvani neulomisesta on - hmmm - ehkä yläasteelta  - kun pyysin äitiäni opettamaan minulle miten oikea ja  nurja silmukka neulotaan. Sitten hain paikallisesta marketista paketin jossa oli ohjeet ja langat ja neuloin itselleni palmikkoneuleen! Sen jälkeen neuloin itselleni vielä toisenkin neuleen jossa oli mm. pitsineulosta.
- Sitten tulinkin teini-ikään ja unohdin neuleet ja langat vuosiksi.
- Aikuisella iällä aloin neuloa sukkia joka talvi 2-3 paria. Aikansa kutakin.
- Talo täyttyi lapsista ja viimeisintä odottaessa ajattelin tehdä tulevalle vauvalle villahousut. Joo, tän mä muistan. Lanka oli Novitan kukkaketo ja niistä villahousuista tuli hirveät. Mutta siitä se ajatus kumminkin lähti ja tämän taudin ensioireet ilmaantuivat.
- Nyt kuopus on puolitoista ja rapiat, minulla on yli 10 kg lankaa kotikomeroissa, koko ajan muutama työ puikoilla, blogi perustettuna ja järjetön lankahimo riivaa liian usein. Olen käynyt neuletapaamisessa, kiertänyt alan liikkeitä, puhunut suu vaahdossa muiden harrastajien kanssa eri lankojen ominaisuuksista, vaihtanut vinkkejä ja surffannut blogeja.

Että näillä mennään ja katsellaan missä ollaan vuoden päästä. Mistä sitä tietää vaikka kyllästyisin koko puuhaan... :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti