lauantai 26. toukokuuta 2012

Luomisen tuskaa ja odotuksen autuutta


Voi voi, revontuli on edennyt kaavioon 3 ja riville 122. Vielä on vähän jäljellä hommia sen kanssa ja nyt on iskenyt jo seuraava himotus! Kaverini, edistyneempi neuloja kuin minä, otti puikoille Ullaneuleesta Ulpukka-huivin. Tosi ihana pitsiluomus - ja luultavasti liian haasteellinen minulle. Lankakin on aivan satumaisen pehmeää silkkilankaa. Vain neuloja voi ymmärtää mistä puhun :)


Neulomisen lomassa olen taistellut pihamme valloittaneita voikukkia vastaan ja lupautunut perustamaan ja ylläpitämään venekerhomme nettisivut. Jaa mää vai - joo, just mä. Meillä on siis mökki ja venepaikka Kotkassa. Kokemukseni nettisivujen hallinnoinnista on melkoisen hataraa, sivut ovat noin viikon ikäiset ja alkutekijöissään, mutta tervemenoa vilkaisemaan...


Tänään nautitaan helteestä ja juhlitaan työkaverin häitä. Ihanainen kesämekko on hankittu ja siihen sopivat upouudet tallukkaat odottavat että pääsevät hieromaan jalkani rakoille. Vaan ihana on juhlia häitä ja ehkäpä pääsen tanssilattiallekin pyörähtämään.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti