perjantai 5. huhtikuuta 2013

Kylmän kevään huivi

Ei tule kesä millään! Onneksi eilen illalla valmistui puikoilta tämä ihanainen pitsihuivi kaulan lämmikkeeksi kevätviimoihin. Lanka on TeeTee Primavera ja ohje Moda 1/2012. Pyöröllä 4/60 pistelin menemään. Melko puuduttavan alun jälkeen sai lopussa nautiskella pitsineuleen värkkäämisestä. Helppo ohje, taittuu aloittelijaltakin.


4 kommenttia:

  1. Miten sait aaltoneuleen kohdilleen? Itse en saanut ja mietin jo, onko ohjeessa virhe. Aloitin tammikuussa ja jätin kesken juuri tuon aaltoneuleen takia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastasinkohan juuri sinulle FB:n Novitalaisten palstalla? :) Eli samat ohjeet, varmista että silmukkamäärä täsmää lisäysten jälkeen, lue ohje niin että sisäistät sen ja anna palaa. Tosi piristävää neulottavaa tuo aaltoneule alun puuduttavan sileän perään. Onnea koitokseen!

      Poista
  2. Ööööö? Siis kun äskettäin kävit siellä TeeTeen myymälässä ostamassa niitä Primavera-lankoja ja kun kolme viikkoa myöhemmin esittelet tuon neulomasi ihanan huivin, niin onko huivisi neulottu juuri niistä (punaisista) langoista? Siis täällä vain käsikipuisena KATEELLISENA ihastelen vauhtiasi!!! Itse en ole ranteen satuttamisen (2.3.) jälkeen uskaltanu kokeillakaan keskeneräisen virkkuutyöni jatkamista, kun sormet puutuu jopa voileipää syödessä :(
    (Ehkä yritän kokeilla virkkausta sitten kirjaston neuletapaamisessa - hih, vaikkei se VIRKKUU olekaan mikään NEULE.)
    ps. Mäntsälän seudun käsityöläisten kautta löysin blogisi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä juu, samat langat kyseessä. En ole kyllä mikään nopea neuloja, mutta tämä lanka on paksua ja ihanaista neuloa. Lisäksi ohjeen ensimmäiset 90 % ovat pelkkää oikeeta ja nurjaa joten menee helpolla telkun ääressä. Ja vielä selitykseksi että huivi ei ole järin iso, näyttää ehkä kuvassa isommalta kuin onkaan. Mutta kiitos kumminkin :9

      Neuletapaamisessa nähdään! Otan huivin mukaan jos muistan.

      Terkuin Retu alias Raisa

      Poista