lauantai 20. huhtikuuta 2013

Kevään viimeiset lapaset?

Teki mieli neuloa jotakin keltaista kevään kunniaksi. En vaan keksinyt muutakaan kuin lapaset, joten tein vielä yhdet kädenlämmittimet. Tuo merinovillainen lanka on vaan niin ihanaa neulottavaa. Pehmeää ja nopeasti etenävää. Lanka on siis aikoinaan Karnaluksista ostettua Schachenmayrin Nomottaa, 100 % merinovillaa.


Ajattelin myös että sukkia en ainakaan tee vähään aikaan kun niiden neulominen on alkanut tökkiä. Vaan mitä nyt onkaan puikoilla!? Ihan perinteiset villasukat seiskaveikasta. Tekosyynä se, että tarvitsin eiliselle automatkalle jonkin sopivan helpon ja pienen projektin...

Tänään piipahdin lasten kanssa Mäntsälän seurojentalolla kulttuuriviikon avaustapahtumassa TAKOMO:ssa jossa osallistuin Julkineulojat eli public knitting / puikkopäivä - tapahtumaan. Meidän viisivuotiaskin otti sinne langan ja koukun mukaan ja pisteli hiirenhäntää tulemaan ihan kunnon käsityöläisen tapaan! Tapahtumasta tulee juttu lehteen, siitä lisää myöhemmin. Sillä välin linkki tapahtuman sivulle:1 kommentti:

  1. Tutun näköistä lankaa. Extra merinoa siis? Toimii lapasissa ja pipoissa loistavasti.

    VastaaPoista