keskiviikko 24. huhtikuuta 2019

Martat Tupperwaren äärellä

Kun Martat ovat TW:n äärellä niin silloin ei katsota Salkkareita, vaan ollaan Tupperwarekutsuilla. Tämän illan teemana oli siis arkea helpottavat ja toiminnallisuudellaan ällistyttävät astiat. Illassa toimi esittelijänä Kolehmaisen Miia, jonka satun tuntemaan muistakin ympyröistä. Miia on ihanan iloinen pakkaus hersyvää naurua ja positiivisuutta :) Kiitos Miia kivasta esittelystä!

Tupperi-illassa oli kutimukset mukana, mutta sukka ei juuri edistynyt koska esittely oli niin mukaansatempaava.


Kynät sauhuavat tilauslomakkeilla kun Martat varaavat Tuppereita.


Olen saattanut joskus mainita että en ole erityisen innokas kokkailija taikka varsinkaan leipoja. Tupperikutsuilla olen käynyt (sukulaisille silloin mieliksi ollakseni) joskus noin 15 vuotta sitten. Lähdin kuitenkin avoimin mielin tutustumaan tämän kevään mallistoon, joskin arvelin että en sieltä mitään tarvitse.

Miia on itsekin uus-Tupperilainen eli innostunut tuotteista piiiitkän ajan jälkeen uudestaan kuullessaan mitä sarjalla on nykyään tarjota vaikkapa kiireiselle perheenäidille. Luen itsenikin tuohon kategoriaan. Ruoka pitäisi saada arkena vauhdilla ja helposti pöytään. Juurikin tuon syyn takia minua kiinnosti erityisesti mikrovuoat, joissa pataruokakin valmistuu hetken hurauksessa.

Minun on edelleen vaikea uskoa että muovia tai silikonia voi oikeasti käyttää uuniruokien valmistamiseen. Tiedän että voi (siihen soveltuvaa muovia), mutta aina vaan se tuntuu niin kummalliselta. ...Sulatin kerran lapsuudessani vahingossa muovikipon kuuman levyn päälle ja pelästyin pahanpäiväisesti, liekö siitä jäänyt jonkinasteinen trauma.... Astiat, joita tilasin, ovat juurikin muovia, kestävät 250 astetta uunissa, mikrokypsennystä ja pakastamista. Lisäksi astian ja kannen muotoilu on suunniteltu siten että ruoka pysyy mehevänä ja kypsyy nopeasti. Konepestäviä. Hmm, liian hyvää ollakseen totta?

Vain murto-osa valikoimasta oli näytillä.
Viipaletta, silppua, säilytystä, kypsennystä, pakastusta, mukaan pakkaamista. Kaikkeen on välineet.

Minun tilauslomakkeelleni päätyi UltraProta ja EasyDelightia. Kurkkaa linkeistä esittelyt. Odotan kovasti että saan tilaukseni perille ja pääsen testaamaan näitä ihmevempaimia tositoimissa. Ehkäpä innostun siitä jopa jotain kommenttia tänne postailemaan.

Summa summarum: Marttailta oli jälleen kerran oikein mukava, ja oli kiva kuulla minua kokeneempien kokkailijoiden kiitoksia näistä tuotteista. Porukkaan saatiin tutustumiskäynnille tänään potentiaalinen uusi Martta. Minä opin uutta. Keli ulkona huusi pyöräilemään pitkistä, mutta tänään pyörä pääsi kuskaamaan minua vain Marttareissulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti