perjantai 23. marraskuuta 2018

Ultra Pallo - Pokelapaset

Pari kuukautta sitten satuin olemaan iltalenkillä siskoni, sen muksujen, ja omien nuorimmaisten kanssa. Kaikki muut paitsi minä rämppäsivät kännyköitä keräillen Pokemoneja. Koska olen syvästi sosiaalinen ihminen ja minulla on vahva tarve kuulua joukkoon, tulin ladanneeksi itsekin tuon pelin puhelimeeni.

Tiesin kyllä että se on virhe. Hommahan lähtee taas lapasesta niinku yleensä. Tässä tapauksessa se tapahtui kirjaimellisesti...

Minähän en pysty tekemään mitään vain vähän. Ensin keksin että voin yhdistää urheiluharrastukseni tämän pelin pelaamiseen ja haudutella Poke-munia kätevästi juoksulenkin aikana. Sen lisäksi että nautin todella paljon lenkkeilystä muutenkin, kuoriutuu matkalla kaikenkarvaisia ja näköisiä olioita kerryttäen pelipisteitä ja Pokedexiä.

Kun sitten ollaan lasten kanssa kävelty ympäri kylää useampana iltana jahtaamassa Pokemoneja ja kiertämässä Raideja sormet kohmeessa, ajattelin että äkkiäkös sitä neuloo aiheeseen sopivat lapaset käsiä lämmittämään. Minähän itse asiassa neuloin muutama vuosi takaperinkin Pokelapasia. Silloin siskon pojille. Ja silloin en vielä tiennyt pallojen "hierarkiasta" mitään. Tulin neuloneeksi peruspallot ja "great ball" eli upeepallo lapaset. Pelissähän on kuitenkin mukana myös Ultra ball, jolla on vieläkin parempi nappausteho. Tässä linkki peruspallolapasista kertovaan blogitekstiin "klik" ja upeepallot Instassa "klik"

Ja kun kaapin kätköistä löytyi valkoista, keltaista ja mustaa lankaa, niin ei muuta ku toimeen...


Lapaset sopivat nuorimmaisen käteen. Itse joudun vielä hetken hytisemään, taikka kulkemaan ihan vaan normi-sormikkaissa. Että sillai tällä kertaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti