sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Ohjelmassa tänään - nimiäiset

Saatiin meidän tytöille kolmas serkku, ja serkkutyttö sai tänään nimen. Ihanat, lämminhenkiset nimiäiset vietettiin Helsingissä päivänsankarin omassa kodissa. Paikalla oli sukua sekä kummit, tosi paljon tosi hyvää syötävää, musiikkiesitys (päivänsankarille kirjoitettu oma kappale kitaralla soitettuna), kaunis puhe isältä sekä lahjojen avaaminen.

Meidän keskimmäinen (8 v), vauvaperheen kummilapsi, halusi ostaa omilla rahoilla vauvalle lahjan. Pakettiin pääsivät tornipalikat - sööttiä sanon minä. Meidän Anni nimittäin haaveili lahjan viemisestä siitä hetkestä kun tieto vauvan syntymästä tuli. Lisäksi molemmat nuorimmaiset piirsivät viemisiksi kuvan vauvasta. Minä kilkuttelin valkeasta alpaca-langasta junasukat ja pistin pakettiin lisäksi muumibodyn ja helistimen.

Maailman söötein pikkutyttö, peikkotukka suppusuu sai nimekseen Paju.

Junasukat ovat tuote, joka näyttää vähän hassulta - toki myös söötiltä. Niiden todellisen arvon ymmärtää kuitenkin vasta sitten kun niitä on käyttänyt vauvan jalassa. Ne vaan ovat harvinaiset siksi, että ne oikeasti pysyvät vauvan jalassa. Ja niissä on pieni kasvunvara valmiina. Kyl mie niin junasukista tykkään! Nyt kun tuli hyvästä syystä kilkuteltua pari, tekee mieli ottaa heti seuraavat puikoille. Jonkun muun vaan pitäis väsätä se vauva... :)


2 kommenttia:

  1. Söpöisiä lahjoja ja Annilla niin kaunis ajatus. Minä luulin, että Paju on pojan nimi. Vai voiko se olla kummalla tahansa sukupuolella? Yritin googlettaakin. Löysin vain keskustelupalstojen keskusteluja siitä, onko Paju tytön vai pojan nimi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset. Harmi kun ei tullut kuvattua piirustuksia. Otettiin Pajun instakuvasta mallia ja yhdennäköisyyttä oli havaittavissa. Pajun erikoispiirre on tumma tukka joka on hauskan villisti taivasta kohti. Ja sitä on paljon. Söötti kuin mikä. Itse en ole ajatellutkaan kumman nimi Paju olisi, mutta tässä tapauksessa ainakin tytön.

      Poista