lauantai 13. kesäkuuta 2015

KIP eli knit in public

Ihana melkein ex tempore tyyppinen neuletapaaminen järjestyi eiliselle illalle Lentävään Lapaseen! Tapahtuma oli järjestetty yleisön pyynnöstä ja hieman etuajassa, sillä virallinen KIP päivä on vasta tänään. Somen syövereistä kävi kutsu ja kun aika sattui sopimaan omaan kalenteriin niin Järvenpäähän kävi matka. Sain muutaman paikallisen neuloottisen Mäntsälästä mukaan ja lisäksi porukassa kulki meikäläisen jälkikasvusta nuorin. Me ollaan tuolla vasemmassa laidassa Essin kanssa.

Ilta oli aurinkoinen, joskin tuulinen. Lapasen edustalle ei ilta-aurinko paista, joten siinä neuloessa oli mukavan raikasta, lähes kylmä. Sisällä puolestaan oli hyvinkin lämmin, joten vuorottelutaktiikka toimi parhaiten lämmönsäätelyyn.


Paikalla oli toistakymmentä neulojaa illalla, osa oli käynyt visiitillä jo päivällä. Aurinkoinen keli ja mökkikausi verottivat hieman osallistujamäärää, mutta mukavaa meillä oli silti. Herkuteltiin taas piirakoilla ja jäätelöllä, vaihdettiin kuulumiset ja suunniteltiin tulevia töitä.

Kiitos menee jälleen kerran Lapasen väelle mukavasta illasta!

1 kommentti:

  1. Näyttääpä mukavalta! Laulun sanoin: "Olisinpa saanut olla mukana..."

    VastaaPoista