sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Retuperällään 4 vuotta tänään!

Niin se aika menee... bloggailu-urani alkoi 2011 Novitan neulomosta, josta siiryin melko pikaisesti bloggeriin. Tästä se Retuperällään aikanaan alkoi "klik". Jostain kummasta hätäpäissäni keksin nimimerkikseni Retu. Sitä ei ehtinyt kauan miettiä kun piti saada blogi pystyyn. Retuperällään sen sijaan viittaa siihen, että harrastusten lumoissa tuppaa tylsemmät kotihommat jäädä tekemäti eli retuperälleen. Pari vuotta sitten tämä Retu innostui kovasti myös nuoruusvuosien intohimosta eli liikunnasta ja syntyi Retureippailee niminen blogi jossa aiheet pyörivät kovasti juoksun, pyöräilyn ja joskus uinninkin ympärillä.

Käsityörintamalla on neljässä vuodessa puikoilta päässyt pääsääntöisesti sukkia, lapasia, myssyjä ja huiveja. Muutama yritys muitakin tekeleitä on toki mukaan mahtunut, mutta se niistä. Ompelua olen yrittänyt välillä, ja hieman virkkaustakin. Ja sitten ottanut taas puikoille tutut ja turvalliset tumput tai sukat. Olisi muuten ollut kiva esitellä vuosipäivän kunniaksi jotain erityistä, mutta työn alla on - taas - ihan vaan perussukat.


Tässä muutamia poimintoja matkan varrelta...

12 kommenttia:

 1. Onnittelut 4-vuotiaalle! Ja innostavaa neuloottista, mukavaa jatkoa :)

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea 4-vuotiaalle! Tuo sinun vauvasukkasi on kyllä mainio. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Muut saa hoitaa vauvojen tekemisen, mie kyllä kudon sukkia niiden jalkoihin ja ympärille :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos. Näitähän tulee. Kuka niitä laskee :)

   Poista
 4. Onnea 4 vuotiaalle! Kuvapläjäystä katsellessani huomasin että aika moni uusista malleistani on tullut sinun blogistasi :) mm. Sydänlapaset ja kalanruotolapaset. Tuollaisen ankankin olen tehnyt joskus 15 v. Sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ankan kanssa ehdit kyllä sitten hyvinkin edelle. Parasta bloggailussa onkin toisten blogeista innostuminen ja ideoiden monistaminen. Kopioisin sinulta malleja jos kykenisin niin hienoja töitä tehtailemaan. Ehkä sitten 10 v juhlien kunniaksi ;)

   Poista
 5. Sydämelliset onnentoivotukset sinulle ja blogilesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kesä onkin taas hiljaisempaa ehkä tällä rintamalla, mutta sukat ne vaan on niin helppoja neuloa vaikka laiturin nokassa että kokonaan ei malta puikkoja seisottaa kesälläkään!

   Poista
 6. Onnea blogille! Olen seurannut neulomosta asti. Sinulla on kauniita töitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liila. Hauskaa. Tuntuu että neulomosta on jo ikuisuus. Novitan sivujen seuraaminen on vähän jäänyt. Siellä voisikin vierailla pitkästä aikaa katsomassa mitä sinne kuuluu :)

   Poista