sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Inventaari lankalaatikoilla 12.10.2014

Päätin sortata lankapaljouteni uudella tavalla. En enää lankalaatu kerrallaan, vaan isompina kokonaisuuksina. En ole saanut Ravelrya toimimaan ihan niin saumattomasti kuin olisin toivonut (en siis ole jaksanut perehtyä siihen kunnolla...) ja lupaukseni lankavaraston vähentämisestä on vaarassa kun en tiennyt varmasti paljonko lankaa on.

Nyt tiedän - paljon.

Viime vuodenvaihteessa lankaa oli 17,5 kiloa ja asetin silloin tavoitteeksi tiputtaa varasto tämän vuoden loppuun mennessä 10 kiloon. No, varasto on supistunut ja kasvanut ja supistunut ja tämän päivän tulos oli lopulta 13,5 kg. Suunta on siis oikea.

Sorttasin langat 11 täysin hihasta repäistyyn kategoriaan, kuvasin, punnasin ja pakkasin takaisin laatikoihin ja pussukoihin. Tältä se näytti:

Setti 1: vasemmalla: lähtötilanne, oikea ylä: ihqut, oikea ala: sekalaiset

Setti 2: vasen ylä: virkkauslangat, oikea ylä: puuvillalangat, vasen ala: tekokuitulangat, oikea ala: alpacat

Setti 3: vasen ylä: mohairsekoitteet, oikea ylä: viking sport, vasen ala: ohuet sukkalangat, oikea ala: paksut sukkalangat

Tein saman tien lahjoituksen paikalliselle ala-asteelle - 900 g = jäljelle jäi 12,6 kg :)

1 kommentti:

  1. Sinäpä olet hurjasti painoa pudottanut :) Itse olen ainoastaan katsonut, että ostoja on vähemmän kuin kulutusta. Laihdutusta siis tulee väkisin pikku hiljaa.

    VastaaPoista