lauantai 9. elokuuta 2014

Piha puts clean

Monta viikkoa jatkuneet helteet ovat aiheuttaneet sen, että piha on saanut olla ilman huoltoa. Nurmikkoa ei ole uskaltanut leikata, rikkaruohot kukoistavat ja pihalelut ovat jääneet niille sijoilleen joille ne jäivät kun piti viimeksi lähteä suihkuun ja ilmalämpöpumpun eteen sisälle...

Tänään rohkaistuin ja ajoin etupihan nurmikon! Deletoin samalla noin kottikärryllisen tulisesti polttavia oksia pihapergolaa reunustavasta humalapensaasta. Pensas on kaunis, antaa näkösuojaa ja suojaa auringonpaisteelta, mutta oksien pikkuriikkiset hainhampaat jättävät paljaaseen ihoon ilkeästi kirvelevät naarmut.

Mistä lie riitti energiaa, mutta otin vielä työn alle pihapergolan lautojen pesun. Omatunto pistää nyt vimmatusti... näille laudoille ei ole tehty mitään huoltoa varmaan koskaan. Ne ovat paksun harmaan homeen peitossa. En saanut projektia päätökseen, mutta kuvasta voi suhteellisen helposti päätellä mihin asti pääsin....Oikea homeenpoistoaine olisi ollut paras vaihtoehto, mutta kun minä saan inspiraation, niin siinä ei ehdi hakemaan aineita kaupasta. Laudat on hinkattu käsiharjalla ja mäntysaippuavedellä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti