lauantai 30. marraskuuta 2013

Sukka blokkiin

Muutama päivä sitten pingotin.... huivin nuppineuloilla mattoon kiinni ja venymään mittoihinsa. Olisi ehkä ajankohtaista kehittää joku hieman järkevämpi pingotustapa, mutta hätä ei lue lakia. Huivi oli saatava muotoonsa ja muuta keinoa ei ollut käsillä.

Sitten aloin kilkuttaa kasari-hippi-neonväri sukkaa esikoiselle. Sain tänä aamuna ensimmäisen valmiiksi ja pääsin testaamaan sukkablokkia tositoimessa. Hauska vempele tuo blokki, ja melko - hmmm - raikkaan värinen sukka.


Sukkalanka on Lentävästä lapasesta mukaan tarttunutta Regian Fluormania Coloria ja puikot kokoa 2,5. Noin 38 kokoisiin sukkiin tein silmukoita 4 x 16. Jalkaterässä 4 silmukkaa enemmän (jätin muutaman kaventamatta että sukka taipuu nätisti myös sisäsukan päälle).

3 kommenttia:

 1. Vinkki tuohon pingoitus ongelmaan. Hanki lelukaupasta lasten lattiapalapeli sellainen solumuovinen. Siitä saa sitten sen kokoisen kun taravitsee. Mulla on niitä kaksi jotta isommatkin pingotettavat mahtuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin! Hyvä vinkki! Nyt kun muistutit niin olenhan minä tuon vinkin joskus kuullutkin. Pitäisköhän tilata pukilta? Siinä voisi lasten naamat olla näkemisen arvoiset kun äitin paketista tulisi lattiapalapeli :)

   Poista
 2. Hyvä vitsi jouluksi :)

  Hyvää tuossa on myös se, että palapeli on laatikossa ja sen voi pakata siihen taas siksi aikaa kun ei tarvii ja laittaa jonnekin säilöön. Isoja styrox levyjä ei niin vaan pienissä tiloissa säilytetä. Lankamaailmassa näin ihan neuleiden pingoitukseen tehdyn "palapelin" ilman kuvia mutta se maksoi 40 €. Lasten pelin saa puolet halvemmalla.

  VastaaPoista