lauantai 28. syyskuuta 2013

Terveiset neulontaristeilyltä!

Kylläpä oli hieno reissu! Novitan ja Burdan järjestämä neulontaristeily oli menestys kaiken kaikkiaan. Kohti Tukholmaa starttasi Siljan laivalla 700 neulojaa, virkkaajaa ja muuta käsityön ystävää. Meidän paikallisesta neulontakerhosta lähtijöitä oli viisi.

Ohjelmassa oli käsityömessuilua ja esityksiä laivalla sekä lankakauppohin tutustumista Tukholmassa. Novita, Burda, Eurokangas, Virkkukoukkunen, Martat, Kotoliving, Suomen käsityönystävät ja monta muuta olivat tuotteidensa kanssa paikalla. Kansainvälisestä tunnelmasta vastasivat Arne ja Carlos - neulovat kaverit Norjasta.

Arne ja Carlos kirjoittivat nimmareita ja antoivat käytännön vinkkejä malliensa tekemiseen.

Hienojen ohjelmanumeroiden välissä meidän porukka kokoontui laivan sohville mitäs muutakaan kuin neulomaan!

Kun reissuun asti on lähtenyt niin pitäähän sitä vähän ostoksiakin tehdä. Puikkopussi, yleispussukoita ja muuta kivaa pikkukamaa tuli shoppailtua. Ja kangasta myös muutama pala. Eurokankaan osastolla opin että Satiini ei suinkaan ole kangas kuten olin luullut, vaan kudosmalli. Yksi ali, kolme yli jne. Kuulin myös mitä eroa on paita- ja käsityöpuuvillalla ja mikä ompelukonettani luultavasti vaivaa kun se tekee mahdotonta sutturaa kankaan alapintaan. Ei turha reissu ollenkaan :)

Virkkuukoukkusen osastolta tarttui aiheeseen sopivia tuliaisia mukaan.

Eurokankaan osastolta jäi haaviin kasa käsityöpuuvillakankaita.

Mukavan ohjelman lisäksi laivalla oli hieno määrä vertaistukiryhmää - neuloosiin itsekin sairastuneita. Ja omassa porukassa juttu luisti ja maailmaa parannettiin aina yön myöhäisille tunneille asti. Kiitos kaverit ihanasta reissusta!1 kommentti:

  1. Voi että mä olisin kansa halunnu tuolle risteilylle. Noo ehkä ensi vuonna sitten. :)

    VastaaPoista