maanantai 21. tammikuuta 2013

Tutkielma kirjoneuleiden maailmaan

Surffaillessani neuleblogeja törmäsin niin ihanaisiin kirjoneuleisiin että päätin antaa itselleni mahdollisuuden onnistua (ja anteeksi jos en onnistu) myös sillä saralla. Olen nimittäin kerran aiemminkin yrittänyt neuloa kirjoneulelapasen, mutta lopputulos oli kaikkea muuta kuin kaunis - kirrasi piru!

Tämän mallin ohje löytyi mutkien kautta osoitteesta:

En ole tutustunut nettisääntöihin kovin syvällisesti, toivottavasti on sallittua mainostaa hyvässä mielessä toisen blogia ja varastaa sieltä ideoita :) 

En sitten uskaltanut yrittää kirjoneuletta peukaloon kun se on nyhräämistä jo muutenkin. Poikkesin alkuperäisestä ohjeesta myös kärkikavennusten kohdalla.


Tässä kohtaa valmiina on siis vasta lapanen nro 1, mutta olin niin innoissani uudesta projektista että tulin heti tilittämään. Kunhan saan toisenkin lapasen puikoilta niin kokeilen lisätä vielä värien määrää seuraavassa projektissa.

Hidasta mutta hauskaa puuhaa! Ei kirraa, mutta on toki eri tuntuinen kuin tavallinen. Miehen lapasen silmukkamäärällä tulee justiin meikäläisen käteen sopiva lapanen, sen verran langankuljetukset ottavat vastaan.


1 kommentti:

  1. Olipa sinulla täällä kiva blogi! Ihania käsitöitä, ideoita ja lankaa :)

    VastaaPoista