maanantai 14. marraskuuta 2011

Harmaan kirjava setti palmikoita

Aivan ihanaa lankaa!

Lankamaailman synttäreiltä mukaan tarttunut Marks&Kattensin Fame Rand. 70 % villaa, 25 % polyamidia ja 5 % akryylia. Ohutta kuin mikä, puikkosuositus 3. Minä se vaan tein kaksinkertaisella langalla siitä setin johon kuului säärystimet, myssy ja lapaset. Siitä piti tulla mun setti, mutta säärystimien valmistuttua vanhimmaiseni alkoi mankua osingoille...en raaskinut olla antamatta. Jos teini-ikäinen haluaa vapaaehtoisesti käyttää villavaatteita niin siitä vaan. Kaulaliinankin olisin tehnyt, mutta kuumakaula ei halua käyttää kaulaliinaa.


En saanut oikein ikuistettua kaunista palmikkokuviota, mutta se on tyyliä 6 silmukkaa, kierto joka kuudes kerros ja palmikoiden välissä on 2n2o2n.

Niin paljon olen nyt kilkutellut seiskaveikkaa ja vastaavaa, että tämä sekoitelanka oli todellakin tervetullutta vaihtelua. Mukavan liukkaan oloista, hennosti kiiltävää ja jotenkin pehmoista. Värit vaihtelivat ihan miten sattuu, joten setistä tuli tosi "ainutlaatuinen". Langat otin kerän sisältä ja päältä. Alkuun kuvittelin että saan täsmäytettyä raidat, mutta se osoittautui pian harhaluuloksi. Ehkä kivempi näin. Tasaisen epätasaista :)

Lankaa settiin meni hiukkasta vajaa kaksi kerää elikkä noin 200g.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti