lauantai 3. helmikuuta 2018

Perhossukat

Vastaavat sukat tein ekan kerran puolitoista vuotta sitten. Linkki silloiseen tekstiin "tässä". Samassa jutussa on myös linkki  alkuperäiseen ohjeeseen.

Innostuin silloin ohjeesta, josta sai vähän muokkaamalla aika hauskan mallin aikaiseksi. Mallihan on kiva sellaisenaankin (yksivärisenä), mutta muokkaamalla sen kaksiväriseksi se on jotenkin vielä pirteämpi. Ja värivaihtoehtoja rajattomasti.

Tällä kertaa tein sukat Seiskaveikasta. Silmukkamäärä kuvion kohdalla 50, muuten 48. Omaan jalkaan sopivat tein, eli koko siinä noin 38,5. Malli on todella helppo ja nopea tehdä. Paljon helpompi kuin mitä voisi kuvitella.

Sukat pääsivät puikoilta jo aikaa sitten. On vaan tuo päivien valoisa aika mennyt muissa puuhissa, ja vasta nyt pääsin kuvaamaan sukat luonnonvalossa. Luntakin saatiin, kiitos siitä ilmatieteen laitokselle. Minulle kelpaa. Tykkään lumitöistä, pidän hiihtämisestä ja lumi tuo mukavasti valoa ja oikeaa talven tuntua.





Toimituksen huomautus: koivet on yhtä valkoiset ku edellisessä perhossukkakuvassa.... oli kesä tai talvi, näihin koipiin ei väri tartu ;) 

4 kommenttia:

  1. Onpas hauskannäköiset sukat. Pitääpä laittaa ohje korvantaakse.

    VastaaPoista
  2. Tosi kivannäköiset! Punainen ja valkoinen ei koskaan petä ;)

    VastaaPoista
  3. Ihanat sukat!
    Susannan blogista tänne pölähdin, täytyy tulla vielä takaisin tutustumaan tarkemmin mitä kaikkea ihanaa täältä löytyykään.
    Korvantakuset alkaa olla jo kovin täys, mutta kyllä nämä vielä sinne mahtuu ;)

    VastaaPoista
  4. Todella kiva malli! Täytyy tallettaa tuo mieleen, kun saa puikot vapaaksi:)
    Mukavaa naistenpäivää.

    VastaaPoista