torstai 3. huhtikuuta 2014

Viimeinen mahdollisuus menetetty

Päätin jokin aika takaperin antaa keskeneräiselle Revontulihuivilleni vielä yhden mahdollisuuden. Se mahdollisuus oli eilen. Lähdin neulontaporukan tapaamiseen, ja koska muutakaan kiinnostavaa ei ollut ottaa mukaan niin huivi lähti reissuun. Tikuttelin vastentahtoisesti huivia muutaman tunnin ajan ja keräsin mielipiteitä langasta. Tuomio tuli, vain yksi puhui langan puolesta. Kerällä tosi kaunis, mutta neulottuna levoton oli yleisin kommentti.

Tänään kyseinen huivi sai tappotuomion.


Huivi ei itse asiassa näyttänyt ihan niin pahalta kun se lepäsi levällään meidän pihalla puikko irti vedettynä. Joko työn levittäminen auttoi asiaa, taikka sitten henkinen helpotus kun päätin vapauttaa tämän tekeleen neuleiden hautuumaalle. Oli miten oli, niin vielä pitäisi keksiä mitä noille lopuille Taika-langoille tekisi...

2 kommenttia:

  1. Levoton lanka tuossa muodossa, mutta miten näyttäytyy esim pitässä kapiassa huivissa? Kauniin värinen kyllä. =D

    VastaaPoista
  2. Rohkea (mutta ehkä oikea) purkupäätös! Minä tein Taika-langasta tyttärelle polvisukat (blogissa kuviakin), jotka ovat olleet ahkerassa käytössä. Mietin jopa, että ostaisinko lankaa lisää ja tekisin itsellenikin polvisukat... :)

    VastaaPoista